Öne Çıkanlar Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk londra Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Youtube ve Apple Music Yataş Bedding Yazı Beklerken Onur Saylak Super Bowl Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer Eda Doğanay

Tarkan'ın Eşi Pınar Tevetoğlu'dan İkinci Bebek Sinyali

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında kızları Liya'yı kucaklarına alan Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu'dan ikinci bebek sinyali geldi

- Bu haber 809 kez okundu.

Tarkan'ın Eşi Pınar Tevetoğlu'dan İkinci Bebek Sinyali

Rusya konserine eşiyle giden Megastar Tarkan, Türkiye'ye döndü. Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu, dün akşam Nişantaşı'nda bir mekândan çıkarken görüntülendi. "KONSER ÇOK GÜZEL GEÇTİ" Eşi Tarkan'ın Moskova konserinden ayağının tozuyla yurda dönen Pınar Tevetoğlu, "Konser nasıl geçti?" sorularına "Çok güzel geçti" diyerek yanıt verdi. "İLK DEFA PAYLAŞTIK" Geçtiğimiz Anneler Günü'nde kızı Liya ile ilk defa sosyal medyada resim paylaşmaları hakkındaki sorulara Pınar Tevetoğlu, "Evet ilk defa paylaştık" diyerek yanıt verdi.

"İNŞALLAH"

Tevetoğlu, "İkinci çocuğu düşünüyor musunuz, Liya'ya kardeş gelecek mi?" sorularına ise "İnşallah" diyerek bebek müjdesini verdi.

"KAPIYI KAPAT MANŞETİ ALDIK"

Pınar Tevetoğlu'na soruyu soran muhabirin bu cevabı aldıktan sonra, arkadaşına "Kapıyı kapat manşeti aldık" demesi ise yanındakileri gülümsetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.