Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum Noyanlar Premiere League

Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 isim birden dahil oluyor

FOX TV'nin iddialı dizilerinden Yasak Elma'ya 3 oyuncu birden katılıyor. Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardında Murat Onuk, Neriman Uğur ve Elif Yılmaz kadroya dahil oluyor.

- Bu haber 203 kez okundu.

Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 isim birden dahil oluyor

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez'in paylaştığı Yasak Elma dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Konusuyla her fırsatta adından söz ettiren diziye 3 isim birden dahil oldu. 

İSİMLER NETLEŞTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardından dizide doktor Selim Avcıoğlu'nun annesi Sevim'i Neriman Uğur, babası Koray'ı ise Murat Onuk oynayacak. Diziye Julia karakteriyle dahil olan Nehir Erdoğan'ın yardımcısı Tuğçe rolünü ise güzel oyuncu Elif Yılmaz canlandıracak.

Anahtar Kelimeler:
Yasak ElmaDiziFox TV
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.