Öne Çıkanlar ANKARA ANLAŞMASI Harcandıkça Gökçe TÜRK DİASPORASI G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Kalbimi Taş Edicen UNESCO Turkcell Platinum İstanbul Night Flight ASİTEM Geleceğin mesleği Burak Yılmaz Ankara Caz Festivali Soner Arıca Madonna Furkan Palalı Dilek İmamoğlu piyanist İdil Atlıer Mendilim kekik kokuyor Hakan Muhafız Hakan Muhafız Dizisi

Yonca Evcimik Aleyna Tilki'yi Topa Tuttu

‘Aleyna benim 90’lardaki halim ama…’

- Bu haber 548 kez okundu.

Yonca Evcimik Aleyna Tilki'yi Topa Tuttu

90’ların unutulmaz ismi Yonca Evcimik, A Para’da ekrana gelen Günaydın Hafta Sonu programına açıklamalarıyla damga vurdu. Evcimik, “Eskiden korsan kaset bile basılıyordu şimdi dijitalde her şey daha çok kolay... Üç sene önce 15’nci albümümü yaptım. Dilim uzun diye mi bilmiyorum evde otururken otobüs çarpıyor bana...90’lar için ‘Yeter artık’ diyorum ama ilgi o kadar fazla ki” dedi ve ekledi: “Aleyna Tilki’yi tarz olarak kendime benzetiyorum, beğeniyorum da... Ama üstüne hiç bir şey koymadan benim 90’larda yaptığımı yapıyor, yıl olmuş 2019. Yazık! Bazı şeyler Aleyna’da sakil duruyor. Böyle olması ilginç.” 

Anahtar Kelimeler:
Aleyna TilkiYonca Evcimik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.