Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu kolları sıvadı 

İngiltere   Türk Toplumu Futbol Federasyonu 2022-2023 sezonu AGM yaptıktan sonra göreve yeni gelen yönetim kurulu hep birlikte eylül ayında açılacak sezon için kolları sıvadı.

- Bu haber 460 kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu kolları sıvadı 

AVRUPA SPOR- AVRUPA GAZETE-LONDRA-Türk Toplumu Futbol Federasyonu 2022-2023 sezonu AGM yaptıktan sonra göreve yeni gelen yönetim kurulu hep birlikte eylül ayında açılacak sezon için kolları sıvadı. Başta Federasyon Başkanı irfan Davulcular ve Asbaşkan Ozan Beliger olmak üzere tüm yönetim kurulu yeni sezon için yapılması gereken tüm işlemleri tamamlayarak yola devam edecek. 2020 mart ayında dünyanin başına gelen covid illeti bizleride çok etkilemiştir. Futbol federasyonumuzun yeniden eski gücüne dönmesi için tüm gerekenleri yerine getireceğiz. Ayrıca tüm halkımıza bir duyuruda bulunmak istiyoruz. Futbol federasyonumuza katılmak isteyen arkadaşlarımıza duyurulur. Gerek A takımlarımıza gerekse 35/45 ve 50 yaş üstü veteran takımlarımıza katilmak isteyen tüm halkımıza kapılarımız açıktır. Her daim bizlere ulaşabilirsiniz Zamanimiz kısıtlı olduğundan dolayı bizlere direk email adresimizden ulasabilirsiniz. 
Email adresi: [email protected]
TTFF Yönetim Kurulu

 Lefke kulübü  Türk Ligine katıldı.

AVRUPA SPOR- Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) yönetim kurulu haftalık  toplantısında 28/06/22 tarihinde Lefke kulübü yetkilileriyle yapmış olduğu görüşmenin sonucunu açıkladı. TTFF Açıklaması şöyle: "Lefke takımı futbol federasyonumuza yönetim ve kulüplerin onayı ile birlikte ligimize  kayıtı gerçekleşmiştir. Yeni sezonda Lefke takımına yönetim olarak kendilerine 2022/2023 sezonunda başarılar dileriz.  Türk Toplumu Futbol Federasyonu 1976 yılından beri kesintisiz topluma hizmet vermektedir. Halkımızın'da ilgisiyle birlikte daha güçlü ve azimle hizmete devam edeceğiz.
Saygılar TTFF yönetim kurulu." 


TTFF Başkanı ve yönetimi Genel Sekreter Gülay Ermiya'nın doğum günüsü için toplantıda süpriz yaparak kutladılar.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Firket gonlubol 2 yıl önce

TTFF yi eski gücüne kavuşturmak ve dahada ileriye taşımak için hizmet vermeye davam edeceyik