Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Prens Philip Mountbatten Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret

Kasap Havası filmi gösterime giriyor, tıkla fragman izle

ÇİĞDEM SEZGİN ‘İN İLK FİLMİ “ KASAP HAVASI” 9 ARALIK’TA VİZYONA GİRİYOR

- Bu haber 184 kez okundu.

Kasap Havası filmi gösterime giriyor, tıkla fragman izle

 

Çiğdem Sezgin’in yazıp yönettiği ilk film olan “Kasap Havası” 9 Aralık'ta MC Film dağıtımıyla vizyona giriyor. 22. Uluslararası Adana Film Festivali'nde En İyi Müzik ,6. Uluslararası Malatya Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu , 3. Altın Defne Film Festivali'nde En iyi Yönetmen ve En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ve 65. Uluslararası Mannheim-Heidelberg Film Festivali’nden Special Newcower Award ödülünü alan filmde taksi şoförlüğü yapan Ahmet, annesinin uygun gördüğü biriyle nişanlanmak üzereyken kendisinden yaşça büyük Leyla ile ilişki yaşamaya başlar. İkisinin arasındaki tutkulu birliktelik büyük bir aşka dönüşünce evlenme fikrinin eşiğine gelirler. Ancak bu esnada Leyla'nın yıllar önce birlikte olduğu Semih, Almanya'dan geri döner. Semih'in gelişiyle ilişkilerindeki dengeler altüst olacaktır. Toplumsal iki yüzlülüğümüz ve geçmişe takılı kalma sorunumuz üzerine yoğunlaşan film , ilk filmini yapan kadın bir yönetmenin aynasından kadın-erkek ilişkisine ışık tutuyor. “Nasıl bir geçmiş yaşarsan öyle bir geleceğin olur” mottosuyla filmi yapan Sezgin , gerçek hayattan aldığı karakterleri film aracılığıyla birbirleriyle tanıştırmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.