Öne Çıkanlar Mixedartperformersism Heathrowda Wimbledon Yataş Bedding Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte Ömer Aydın SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Mabel Matize ait Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna

SANATÇI DEVRİM ERDEN BURUN GÜZELLİĞİNİ MANDALA BORÇLU

BURUN ESTETİĞİNDE BİR DEVRİM

- Bu haber 467 kez okundu.

SANATÇI DEVRİM ERDEN BURUN GÜZELLİĞİNİ MANDALA BORÇLU

Sanatçıların gerek ses tonlarını, gerekse fiziksel görüntülerini korumak için “çılgın” yöntemlere başvurduklarını biliyoruz ancak hiçbir yöntem güçlü ses Devrim Erden’inki kadar “enteresan” değil. Şu sıralar “Büyü Artık” adlı single çalışmasıyla adından söz ettiren Devrim Erden, “Gecenin Kaçı” ve “Tanrım” gibi beğenilen şarkılarına yenilerini ekledi ve müzikseverlerin takdirini kazandı.  Klibinde sesi olduğu kadar genç görünümüyle de dikkat çeken Devrim Erden, sesini ve burun güzelliğini korumak için ilginç bir yönteme başvurduğunu açıkladı. 

 

 

13-14 yaşından bu yana yatmadan önce burnunu mandallayan Devrim Erden, bu yöntemin hem burun güzelliğini koruduğunu hem de sesine iyi geldiğini iddia ediyor. 

 

 

Devrim Erden, “Eskiden Osmanlı’da harem kadınlarının güzellik sırlarından biri mandaldı. Hem sesleri hem de burunları güzel olsun diye cariyelerin burnuna mandal takılırmış. Bu yöntemi bende genç kızlığımdan bu yana uyguluyorum ve çok da yararını gördüm. Herkes burnun estetik mi diye soruyor, mandaldan bahsettiğimde kimse inanmak istemiyor” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.