Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Southampton FCnin Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Pop müziğin Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ

Ümit Dandul ile Son Derece Radyo Show Avrupa Radyo'da başladı

İnternet web sayfamız olan www.avruparadyo.com üzerinden Ümit Dandul’u evde, arabada, yolda iphone ipad tabletlerden veya her türlü bilgisayardan dinleyebilirsiniz.

- Bu haber 1216 kez okundu.

Ümit Dandul ile Son Derece Radyo Show Avrupa Radyo'da başladı

Avrupa Gazetesi yazarlarımızdan olan İngiltere ve Türkiye’nin en ünlü radyo programcılarından olan Ümit Dandul ile Son Derece Radyo Show,  Avrupa Radyo’da geçen hafta pazartesiden itibaren canlı yayında başladı. İnternet web sayfamız olan www.avruparadyo.com üzerinden Ümit Dandul’u  evde, arabada, yolda iphone ipad tabletlerden veya her türlü bilgisayardan dinleyebilirsiniz.

“Şimdi sırada 25 yılımı verdiğim radyo yolculuğunun bir başka durağında, Londra da Avrupa radyoda dinleyicilerle yeniden buluşmak var.” diyerek yayına başlayan Dandul haftaiçi hergün öğleden sonra 4.30 ile akşamüzeri 6 arası program yapıyor.

Avrupa Gazete yazarlarından, Londra Türk Radyosu eski yayın yayın müdürü gazeteci, deneyimli radyocu Ümit Dandul şunları söyledi:  “En özel haber ve müzik  programlarıyla yayın sorumluluğunu üstlendiğim ''Avrupa Radyo'' da sevenlerimle buluştum. Londra’da daha önce tam 17 yıl ev ve iş yerlerine konuk olduğum radyo dostlarına mesajım, bir dönem Londra da, en fazla dinleyici kitlesine ulaşan ''Ümit Dandul ile Son Derece Radyo Show'' sizlerle olacak. Yeniden buluştuk. Pazartesiden camaya sizlerle www.avruparadyo.com üzerinde buluşmak üzere. iyi bakın kendinize”.

Ümit Dandul’un hazırlayıp sunduğu Son Derece Show’ programı sonunda Vatan Öz ile günün özetide ayrıca değerlendirilecek. Ümit Dandul’un hazırlayıp sunduğu Son Derece Show’ programı sonunda Vatan Öz ile dünya siyasetinde günün özetide ayrıca değerlendirilecek. 

 

ÜNLÜ RADYOCU ÜMİT DANDUL'UN CANLI YAYIN KONUĞU ÜNLÜ RADYOCU REYHAN ALP'Dİ

TIKLA DİNLE 
CANLI DİNLEMEK İÇİN LİNK


ÜMİT DANDUL İLE İLGİLİ HABERLER 

AVRUPA RADYO GELİYOOOR

Emirhan Yorulmazlar, İngiltere’deki Türk toplumunun sıkıntılarını ve çözümünü anlattı

Ümit Dandul köşe yazıları 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.