Öne Çıkanlar Leena Shindondola Rihanna Wimbledon Kozmetolog Survivor 2020 Leman Sam şarkıcı Nilufer Yasemin Kay Allen Annem benden güzel Workers Cafe islington Türkçe Akustik Rock konseri Fly BuHerfly Viens Dans Ma Vie Hakan Tuna Fly Buerfly Çerkez mutfağı Kozmetolog londra Zeynep Bastık karsıyaka Barrus Londra Türk okuluna İngilterede yaşayan göçmenler

AŞK İSTEĞİNİ REDDETTİĞİM İÇİN 1 YIL AMBARGO YEDİM, TACIMI DEVREDEMEDİM

HALA TÜRKİYE'DE PEK ÇOK KADIN BUNA MARUZ KALIYOR!Özlem Kaymaz, Miss Turkey'de kendisinden sonraki yıl seçilen Arzum Onan'a tacını devredemediğini açıkladı!

- Bu haber 385 kez okundu.

AŞK İSTEĞİNİ REDDETTİĞİM İÇİN 1 YIL AMBARGO YEDİM, TACIMI DEVREDEMEDİM

ÖZLEM KAYMAZ: "TACIMI DEVREDEMEDİM!"AŞK İSTEĞİNİ REDDETTİĞİM İÇİN 1 YIL AMBARGO YEDİM. Özlem Kaymaz, Miss Turkey'de kendisinden sonraki yıl seçilen Arzum Onan'a tacını devredemediğini açıkladı!

Kaymaz "Ben tacımı devredemedim! Hıncal Uluç o dönemde benim için 'ambargolu güzel' diye bir yazı yazmıştı!" dedi. 


Özlem Kaymaz, Posta Gazetesi Oya Çınar ropörtajında güzel kraliçesi seçildikten sonra yaşanılanları anlattı!  

İŞTE O ROPÖRTAJDAN SATIR BAŞLARI

Sizin döneminizden ya da bugün baktığınızda hem çok doğal hem çok güzel bulduğunuz kim var? Mesela siz tacınızı kime devretmiştiniz?

Ben tacımı devredemedim. Ama benden sonraki yıl Arzum Onan güzellik kraliçesi seçilmişti. O yıl taç devir töreni yapılmadı.

Özel bir sebeple mi?

Bir açıklama yapılmadı. Ama o yılların izleyicileri çok iyi bilirler. Hatta Hıncal Uluç da “Ambargolu güzel Özlem Kaymaz” diye bir yazı yazmıştı.

HALA TÜRKİYE'DE PEK ÇOK KADIN BUNA MARUZ KALIYOR!

Neden böyle bir şey yaşamak zorunda kaldınız?

Şimdi, insanların doğal hakları var elbette. Bir kadın ve bir erkek flört edebilir. Bu tarz yaklaşımlar herkesin doğal hakkıdır ama yaklaşımlara “Hayır” demek, reddetmek de kişinin doğal hakkıdır. Ama “Hayır” dediğinizde karşı taraf o anın koşullarında gücü elinde tutan tarafsa ve bunu sizin önünüzü kesmek için kullanıyorsa, böyle şeyler yaşanabiliyor maalesef. Ben bunu yaşadığımda henüz 18 yaşındaydım. Aradan 28 yıl geçmiş, dile kolay. Hala Türkiye’de pek çok kadın buna maruz kalıyor.

Doğru mu anlıyorum? Birinin flört isteğini reddettiğiniz için bir yıl ambargo uygulandı size ve tacınızı da bu yüzden devredemediniz…

Evet, maalesef bu yaşandı. Ve dediğim gibi bugün hala yaşanmaya devam ediyorsa burada dikkat çekilmesi gereken ciddi, toplumsal bir dengesizlik var demektir.

Hıncal Uluç, o yazıyı yazdığında biliyor muydu bunu?

Hıncal Abi tahmin etmiştir tabii (Gülüyor). Onun öyle bir öngörüsü var ki. Hoş, bunun birçok insan farkına varmıştır o zaman için. Varılmaması mümkün değil.

Anahtar Kelimeler:
ÖZLEM KAYMAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.