Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali TÜİK Beşiktaş HAKAN BAŞAR Malatya Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens

Belfast, Dublin ve Londra konserlerinden sonra Grup Yorum, Edinburgh’da halk ile buluştu. 

Londra konserlerinden sonra Belfast ve Dublin'e giden Grup Yorum bu kez Edinburgh’da halk ile buluştu. 

- Bu haber 394 kez okundu.

Belfast, Dublin ve Londra konserlerinden sonra Grup Yorum, Edinburgh’da halk ile buluştu. 

AVRUPA AJANSI (AVA) EDINBURG/LONDRA-Helin ve İbrahim’in sesi İskoçya’ya ulaştı.Belfast, Dublin ve Londra konserlerinden sonra Grup Yorum bu kez Edinburgh’da halk ile buluştu. 5 Aralık 2021 Pazar günü Edinburgh Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi (Pir-Der) ev sahipliğinde, Londra Pir Sultan Kültür Merkezi ile beraber organize edilen konsere 250 kişi katıldı. Pandemi koşullarından dolayı uzun zamandan sonra ilk kez bir araya gelen kitle Grup Yorum’u çoşku ile karşıladı.

Helin ve İbrahimin direnişinin yarattığı etki ile kitle Grup Yorum ezgilerini daha güçlü söylüyordu artık.

 Kavga türkülerini ve adalet savaşçılarını anlatarak programını sürdüren Grup Yorum halaylar ile sonlandırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.