Öne Çıkanlar İngiltere İngiltere bayram İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye bozcader Türk Tiyatro Festivali MüzikOnAir ONUR Remzi Taşkıran Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler Tuba Ünsal Vizontele Tuuba Özgü Namal Yunus Dalgıç Dolphin Connection Fenerbahçe London taraftar topluluğu

Elif Çelik Büyük sürprizim var diyerek duyurduğu şarkısı Games'i yayınladı

Yurtdışı başarılarıyla adını duyuran Elif Çelik bir yıl önce Büyük sürprizim var diyerek duyurduğu şarkısı Games"i yayınladı.

- Bu haber 309 kez okundu.

Elif Çelik Büyük sürprizim var diyerek duyurduğu şarkısı Games'i yayınladı

Modellikte yakaladığı yurtdışı başarılarıyla adını duyuran Elif Çelik bir yıl önce "Büyük sürprizim var" diyerek duyurduğu şarkısı "Games"i yayınladı.Cesur klibiyle dikkat çeken "Games" şarkısının İngilizce sözlerini de kendisi yazan Elif Çelik, "Yaptığım her işte klasiğin değil sıra dışının, herkesin yaptığının değil yapılmayanın peşinden gittim. Bir şarkı yapmaya karar verdiğimde de böyle olmalıydı. Kimsenin cesaret edemediğine cesaret etmek benim kanımda var. 'Games' hem klibi, hem soundu, hem de sözleriyle bir meydan okuma... Eleştirilebilir ama eleştirilmeyen de değerli değildir" dedi.Kapak olduğu dünyaca ünlü dergilerle yurtdışında da bir kitlesi olan Elif Çelik'in şarkısı 'Games' yurtdışında da ilgi gördü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.