Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ TFF piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi TC Büyükelçisi Aslıhan turan dogan Gazel ingiltere şarkı söylemek Barbie Ebru SEBZE kitap Trabzonda yaşanan olaylar yeni ürünü Sinek Lokanta Kate Winslet Titanic Bekar Gezelim şarkısı 2024 Oscar Suzan Beyazıt kayıp olarak aranan tuhaf

İngiltere Gezgin Bisikletçiler Topluluğu'ndan Pedalla UK turları

Gezgin Bisikletçiler UK Topluluğu, Pedalla UK sloganıyla bir araya gelerek İngiltere ve Londra’nın birçok bölgesine ve aynı zamanda Avrupa’ya bisiklet turları düzenliyor.

- Bu haber 229 kez okundu.

İngiltere Gezgin Bisikletçiler Topluluğu'ndan Pedalla UK turları

İki Teker ile Devr-i Alem! Gezgin Bisikletçiler UK Topluluğu, ‘Pedalla UK’ sloganıyla bir araya gelerek İngiltere ve Londra’nın birçok bölgesine ve aynı zamanda Avrupa’ya bisiklet turları düzenliyor.Kuzey Londra’da yaklaşık 2 yıl önce Harun Başara tarafından kurulan Gezgin Bisikletçiler UK Topluluğu, düzenledikleri bisiklet turlarıyla bir yandan yeni yerler keşfederken, diğer yandan da sosyalleşiyor. 2010 yılından bu yana U.K.’de sürüş turları düzenleyen Başara, sadece U.K.’de 180.000 km’nin üzerinde bisiklet tecrübesi ile birçok güzergahta sürüş gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başara, “180.000 km demek 4,5 kere dünya çevresinde tur atmak ve 65 defadan fazla Türkiye’ye bisiklet sürerek gitmek demektir” dedi.

‘Bisiklet kültürünü geliştiriyoruz’

Pandemi ile birlikte bisiklet turlarının daha da yaygınlaştığını ifade eden Başara, bisiklet turlarına farklı bir boyut getirerek, ‘Pedalla UK’ sloganı ile teker dönmedik yer bırakmayacaklarını vurguladı. Amaçlarının iki tekerin vermiş olduğu özgürlüğün tadını çıkartmak olduğunun altını çizen Başara, bisiklet kültürünün gelişmesi için haftasonları da birçok etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Başara, Gezgin Bisikletçiler olarak, yavaş tempo kısa mesafe, orta tempo uzun mesafe, performans sürüşü, bot turu ve kamp düzenleme gibi etkinliklere de imza attıklarını söyledi. Başara, “Birçok bisiklet severe ilham vererek öncülük ediyoruz. Aramıza sonradan dahil olan birçok arkadaşımızın hayatında en uzun sürüşünün 15-20 km’yi geçmediğini ve şu anda 100 km’yi zorlanmadan sürebildiklerini belirtmemiz gerekiyor. Hatta 200+km yol yapan long distance takımımız var” dedi. Başara, tüm bisiklet severleri düzenledikleri turlara davet ettiklerini belirterek, @pedal.UK ve @bisikletciler.UK hesaplarından da düzenledikleri bütün turları paylaştıklarını dile getirdi. CEREN KAYA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.