Öne Çıkanlar Malatya GençFest Disney Londrada Anadolu Simge Gülşen Kadına şiddet İsyan Bayrağı Hadisenin ablası fidan bağışı Zeynep Bastık Londra Konseri Zeynep Bastık Hakan Muhafız Dizisi Londra Fenerbahçe Taraftar Derneği ingiltere Fenerbahçe Fenerbahçe Londra Fenerbahçe St. Marys Islingtonda KRV Seçim Hakkı Girişimi Workers Cafe

İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında rol aldığı yapımlarla konuşulan isimler arasında

Ekranların güzel yüzü İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında ekranlarda rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla çok konuşulan isimler arasına girdi.

- Bu haber 543 kez okundu.

İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında rol aldığı yapımlarla konuşulan isimler arasında

İKİ FİLMİDE BEKLEMEDE: Ekranların güzel yüzü İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında ekranlarda rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla çok konuşulan isimler arasına girdi. Sinemada yer almanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden İrem Büğrüoğlu, iki film çekmesine rağmen pandemi nedeniyle beklemede olduklarını sözlerine ekledi. Yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu’nun oturduğu “Malazgirt 1071” ve yönetmenliğini  Birol güven’in yaptığı  “Dijital esaret” isimli sinema filmlerinde rol alan İrem Büğrüoğlu, televizyonun ayrı bir dünya ama sinema perdesinin kendisi için bir heyecan olduğu vurgusunu yaptı.

21 yaşındaki başarılı oyuncu mümkün olduğunca çok çalışma peşinde olduğunu dile getirirken “Oyunculuk set de öğreniliyor ve ben iyi isimlerle iyi projelerde olmaya dikkat ediyorum çünkü her çalışmada yönetmenden, oyuncu arkadaşlarımdan ve set çalışanlarından hep bir şeyler öğreniyorum, benim için başarıya giden yol ders almaktan geçiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.