Öne Çıkanlar Adele Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu Mehmet Osman bbc haluk İngilterede Çetin İkmen Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon Tenis turnuvası Londra Wimbledon ozet Wimbledon Tenis Londra Wimbledon

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Futbol Akademisi Müjdesi ! 

 Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'na futbol akademisi kazandırılması için çalışma başlatılırken, çalışmalara katkı amaçlı program düzenlendi.

- Bu haber 210 kez okundu.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Futbol Akademisi Müjdesi ! 

AVRUPA RADYO- Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'na futbol akademisi kazandırılması için çalışma başlatılırken, çalışmalara katkı amaçlı program düzenlendi. Bu konuyla ilgili hazırlanan program 18 Şubat 2021 Perşembe akşamı Londra saati ile 19.30'da Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu facebook sayfasından canlı yayınlacak. 

Hamit Altıntop Osman Ercen İrfan Davulcular Mustafa Borataş, İsmet Kamak katılacak 


Programa Türkiye Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar sorumlusu Hamit Altıntop, Kıbrıs’tan UEFA Tudor teknik direktör Mustafa Borataş, UEFA Pro Lisans teknik direktörü İsmet Kamak, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Osman Ercen ve LondraTürk Toplumu Futbol Federasyonu as başkanı İrfan Davulcular'ın katılacağı Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'na bir futbol akademisi kazandırılması çalışmaları bilgilendirilmesi yapılacak. Yayını koordinatör Timur Öztürk sunacak. 

18 Şubat 2021 Perşembe akşamı

Londra saati ile 19.30'da

CANLI YAYIN LİNKİ: 


 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.