Öne Çıkanlar Harcandıkça Buckingham Sarayından Ankara Caz Festivali Moğollar grubu Yasemin Yürük Anadolu Nefesli Beşlisi Emiliano Sala Diva Event enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Hüsamettin Öz Fıccın Akın Uysal İskoçya Türkiye Akan Oza kktc konser rekoru kıran La Mare Collection İsrail fındık

O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı özel programının kazananı kim oldu? İşte kazananlar ?

Her sene TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla ve ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yılbaşı programına spor, müzik, sinema ve TV camiasından birçok ünlü isim katıldı.

- Bu haber 188 kez okundu.

O Ses Türkiye 2021 Yılbaşı özel programının kazananı kim oldu? İşte kazananlar ?

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ŞAMPİYONU KİM? Her sene TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla ve ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yılbaşı programına spor, müzik, sinema ve TV camiasından birçok ünlü isim katıldı. Birbirinden özel konukların yer aldığı yılbaşı özel programında ünlüler en güzel performanslarını sergilediler.EBRU GÜNDEŞ'İN TAKIMI ŞAMPİYON OLDUO Ses Türkiye’de bu akşam Kerem Bürsin, Cemal Can Canseven, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in yer aldığı Ebru Gündeş’in takımı şampiyon oldu. 

O SES TÜRKİYE 2021 YILBAŞI KONUKLARI KİMLER?


Kerem Bursin

Hande Erçel

Ezgi Mola

Cemal Can Canseven

Aleyna Tilki

Mert Fırat

Serhat Kılıç

Enis Arıkan

Hasan Can Kaya

Demet Özdemir

İbrahim Çelikkol

Özge Özder

Sinan Güleryüz

Miray Daner

Ayça Ayşin turan

Nazlı Çelik

Burcu Özberk

SAadet Özsırkıntı

Mustafa Mert Koç

Hasan Çalhanoğlu


O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ KİMLER?
Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.