Öne Çıkanlar Söyle Neydi Bu Lopez Beşiktaş Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar

Öyle mi vizyonsuz? Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca'ya ağır sözler

Konserlerinde giydiği iddialı kıyafetler ile gündemden düşmeyen Gülşen'in sahne kıyafetleri şarkıcılar Işın Karaca ile Aylin Aslım'ı birbirine düşürdü.

- Bu haber 235 kez okundu.

Öyle mi vizyonsuz? Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca'ya ağır sözler

Aylin Aslım'dan Gülşen'in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca'ya ağır sözler: Öyle mi vizyonsuz?Konserlerinde giydiği iddialı kıyafetler ile gündemden düşmeyen Gülşen'in sahne kıyafetleri şarkıcılar Işın Karaca ile Aylin Aslım'ı birbirine düşürdü. Işın Karaca'nın "Ben de bir kız annesiyim, Gülşen bu ülkeye göre hareket etmeli" sözlerine Aylin Aslım, "Öyle mi vizyonsuz?" diye cevap verdi.Şarkıcı Gülşen, özellikle son günlerde tercih ettiği iddialı sahne kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının kıyafet seçimlerine kimileri destek verirken kimileri eleştirdi. Bu tepkilerden biri de Işın Karaca'dan geldi."KIZ ANNESİYİM ÜLKEYE GÖRE HAREKET ETMELİ"Şarkıcı Işın Karaca, sahne kıyafetleri nedeniyle Gülşen hakkında eleştirilerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta, meslektaşı Gülşen'in tercih ettiği sahne kostümü için "Bu kadarı fazla" diyen Karaca son açıklamasında ise, "Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum. Son kostümünü görmedim, telefondan uzak durmaya söz verdim o yüzden bakmadım" ifadelerini kullandı."ÖYLE Mİ VİZYONSUZ?"Sosyal meyda hesabından Işın Karaca'nın açıklamalarına tepki gösteren ünlü şarkıcı Aylin Aslım, "İnsan ne kadar işsiz kalırsa kalsın, bu kadar işsiz olmamalı. Bu ülkede şu an çocuğun için endişe ettiğin konu Gülşen, öyle mi vizyonsuz?" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.