Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Salla Salla MI VOZ Christian Wakeford Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede Londra kapandı TFF piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi TARKAN KONSERİ Tel Aviv TC Büyükelçisi Aslıhan turan dogan Sanat ve Tasarım Kadın

Sophia Loren cildinin gençlik ve güzellik sırları

Güzelliği dünyaca bilinen Sophia Loren'le 2000'li yılların başındaki sohbetini paylaşan Müftüoğlu, Cildin temel oyuncusu antioksidan olarak Likopen'dir.

- Bu haber 191 kez okundu.

Sophia Loren cildinin gençlik ve güzellik sırları

Sophia Loren'in güzellik sırrı. Osman Müftüoğlu, NTV ekranlarında yayınlanan programı Yeni Hayat'ta Nefise Karatay'ın sorularına yanıt veriyor...  Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kaliteli bir yaşam için sağlık önerileri, hastalıkların belirtileri, teşhis süreçleri, tedavi yöntemlerini anlatırken, izleyiciler merak ettiklerini internette aramaya, eşe dosta danışmaya gerek kalmadan, tüm soruları detaylı anlatımlarla bu programda buluyor. 

ZEYTİNYAĞ VE DOMATES'TEKİ MUCİZE: LİKOPEN & POLİFENOL

Müftüoğlu bu kez, Sophia Loren'in cildinin güzelliğini sırrını paylaştı.

Güzelliği dünyaca bilinen Sophia Loren'le 2000'li yılların başındaki sohbetini paylaşan Müftüoğlu: "Cildin temel oyuncusu antioksidan olarak Likopen'dir. Ben kendisinden öğrendim, Sophia Loren'in güzellik sırrı da budur. 2000'li yılların başında Türkiye'ye geldiğinde sohbet etme imkanım olmuştu, bu kadar nasıl cildinizi güzel tutabiliyorsunuz dedim, Türk hanımları bir hazinenin içinde yaşıyorlar ama değerini bilmiyorlar. Ben cilt gençliğimi iki şeye borçluyum, biri zeytinyağına ikincisi domatese. Sonraki araştırmalardan öğrendik ki domatesteki mucizenin adı likopen, zeytinyağının içindeki de polifenoller" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.