Öne Çıkanlar İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Halloween kostumu Derya Tuna Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu dahil oluyor! Hangi oyuncu açıklandı

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova'nın yer aldığı Ay Yapım imzalı Üç Kuruş, oyuncu kadrosunu büyütmeye devam ediyor.

- Bu haber 225 kez okundu.

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu dahil oluyor! Hangi oyuncu açıklandı

Oyuncu Bora Akkaş, Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oluyor.Genç oyuncu Bora Akkaş, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oldu. Farklı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, hikayedeki birçok ismin hayatında kritik bir role sahip olacak.Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Civan Canova'nın yer aldığı Ay Yapım imzalı Üç Kuruş, oyuncu kadrosunu büyütmeye devam ediyor. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında bambaşka karakterleri canlandıran oyuncu Bora Akkaş dizinin ekibine dahil oldu.Seyirci, Akkaş'ı daha önce görmeye alışık olmadığı bir rolle izlemeye hazırlanırken Bora Akkaş'ın hayat vereceği karakter, hikayedeki birçok ismin hayatında kritik bir role sahip olacak.

Oyuncu Bora Akkaş, Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oluyor

12 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da doğan Bora Akkaş, özel liseden mezun oldu ve İstanbul şehir tiyatrolarında eğitim aldı. 2009 yılında Geniş Ailem dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle tanınan Bora Akkaş, Gönlümdeki Köşk Olmasa adlı sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.Bora Akkaş; Çifte Saadet, Annemin Yarası, Bebek İşi, Annem Uyurken, Unutma Beni, Ruhumun Aynası, Dayan Yüreğim, Geniş Aile Yapıştır, Öğrenci İşleri, Kocan Kadar Konuş, Taş Mektep, Çalgı Çengi, Hürkuş: Göklerdeki Kahraman gibi pek çok yapımda rol aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.