Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin

Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı, Uraz Kaygılaroğlu Kovid 19 olunca kızı ile duygusal anlar yaşadı

Üç Kuruş dizisinde ‘Kartal’ karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, geçen günlerde corona virüsüne yakalanmıştı. Hastalığı hafif atlatan ve evinde karantinada bulunan Kaygılaroğlu’nu, eski eşi Melis İşiten ile kızı Ada ziyaret etti.

- Bu haber 155 kez okundu.

Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı, Uraz Kaygılaroğlu Kovid  19 olunca kızı ile duygusal anlar yaşadı

Corona virüsüne yakalanan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir evinde karantinada. Hastalığı hafif geçiren Kaygılaroğlu'nu, meslektaşı Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ada ziyaret etti. Kapıda uzaktan görüşen baba-kızın videosu duygulandırdı.‘Üç Kuruş’ dizisinde ‘Kartal’ karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, geçen günlerde corona virüsüne yakalanmıştı. Hastalığı hafif atlatan ve evinde karantinada bulunan Kaygılaroğlu’nu, eski eşi Melis İşiten ile kızı Ada ziyaret etti.5 yaşındaki kızı Ada’nın karşısında duygulanan oyuncu, “Sana çok sarılmak isterdim” dedi. Ada da babasına getirdiği hediyeyi uzaktı.

Uzaktan eski eşi ve kızıyla sohbet eden Kaygılaroğlu, o anları da Instagram hesabından  “A vitamini” notuyla paylaştı.Melis İşiten ise eski eşinin paylaşımına kalp koyarak karşılık verdi.2014 yılında nikâh masasına oturan Kaygılaroğlu ve İşiten, 2019 yılında tek celsede boşandı. Arkadaş kalarak ayrılan ikili, kızları Ada için sık sık bir araya geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.