Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk londra Tuğba Erdem yeni şarkı Lerzan Tuncer Ömer Aydın SGDD Engin Gayrimenkul londra Engin Gayrimenkul SÖYLEME SEBZE londra SEBZE kitap londra halı İngilterede eleştiriliyor Xiaomi ilk elektrikli otomobil Xiaomi SU7

ÜNLÜ YOUTUBER BERKE BARAN'DAN DÜET SÜRPRİZİ!

Berke Baran ve Almanya’nın Ünlü Repçi Jigzaw yeni bir düet müjdesi verdi.

- Bu haber 310 kez okundu.

ÜNLÜ YOUTUBER BERKE BARAN'DAN DÜET SÜRPRİZİ!

ÜNLÜ YOUTUBER BERKE BARAN DÜET SÜPRİZ! Berke Baran ve Almanya’nın Ünlü Repçi Jigzaw yeni bir düet müjdesi verdi.Ünlü Youtuber Berke Baran   ve Jigzaw, Pandemi sürecine dikkat çekmek için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Pandemi döneminde müzisyenlerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için stüdyoya girmeye hazırlanan ikili, tüm Avrupa’da ses getiren bir projeye imza atmak istiyorlar. Jigzaw yeni albümü haziran ayında piyasaya çıkartacak olan Jigzaw albüm yayınlandıktan sonra Berke Baranla stüdyoya girmeyi planlıyorlar.

Rap müzik, ülkemizde olduğu gibi dünyanın her yerinde her gün biraz daha fazla dinleyiciye kavuşuyor ve kitleler tarafından büyük bir hayranlıkla takip edilmeye devam ediyor. Her gün birçok yeni rap şarkısının piyasaya çıktığı şu günlerde bilhassa revaçta olanlardan biri Almanca rap! Son zamanlarda dikkat çekmeye başardı bunların en iyileri arasında gösterilen ‘Jigzaw’ Berke Baranla yapıncağı düetle ses getireceklerine inanıyor. 


Bu yazın çıkacak olan paraca hem Almanya hem Türkiye’de çekilmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.