Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum Noyanlar Premiere League cellist

Yağmur Akdağ, SHAME farklı bir çalışma oldu

Merkezi Los Angeles, California’da bulunan ve Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures isimli film yapım firması pandemi döneminde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

- Bu haber 427 kez okundu.

Yağmur Akdağ, SHAME farklı bir çalışma oldu

SHAME FİLMİYLE ULUSLARARASI PLATFORMDA. Merkezi Los Angeles, California’da bulunan ve Trevor Doyle, Alexa Khan, Nadira Akhonova ortaklığıyla kurulan Three Flames Pictures isimli film yapım firması pandemi döneminde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Film şirketi ortaklarından Nadira Akhonova ve Alexa Khan’ın usta birer oyuncu olmaları da işteki işleyişi kolay hale getiriyor. Türkiye’de çektikleri    “SHAME” isimli korku gerilim tarzı film sonrası bundan sonra birçok çalışmalarını ülkemizde yapma kararı alan Three Flames Pictures firması ortakları Türk oyunculara da büyük kapları aralıyorlar.  

Başrolleri ünlü oyuncu Ceyhun Mengiroğlu ile paylaşan Nadira Akhanova, yanında filmin önemli karakterine hayat veren Yağmur Akdağ ön plana çıkıyorlar. TV ekranlarında rol aldığı yapımlarda güzelliği ve oyunculuk gücüyle kendini kabul ettiren Yağmur Akdağ, Kayhan Başoğlu yönetmenliğinde “SHAME” farklı bir çalışma oldu ifadesinde bulundu. Birçok ülkede katılacağı festivaller sonrası vizyona girecek olan “SHAME” isimli sinema filminin dünya platformunda gösterilmesinin oyuncuları için bir şans olduğunu vurgulayan Yağmur Akdağ “ Hayalim Türk oyuncu olarak uluslar arası projelerde yer almaktı SHAME ile bu ilk adımı attım, birçok festivalde gösterilecek olması benim adıma heyecan verici” dedi. (SELÇUK AKA)
 

Anahtar Kelimeler:
Yağmur AkdağSHAME
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.