Öne Çıkanlar Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Angelina Jolie Dilsiz Dave McCary

Altın Zambak Ödül Töreni’nde Ayten Elibol Exclusive Jewerelly Defilesi Ayakta Alkışlandı

Beşiktaş Belediyesi himayesinde Kral Tv Medya sponsorluğunda Tuğçe Sarıkaya ve Gözde Coşkun organizasyonuyla düzenlenen İstanbul Altın Zambak Ödül Töreni Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

- Bu haber 735 kez okundu.

Altın Zambak Ödül Töreni’nde Ayten Elibol Exclusive Jewerelly Defilesi Ayakta Alkışlandı

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ve Şebnem Scheffer tarafından yapılan gecede Ayten Elibol Exclusive Jewerelly defilesi ayakta alkışlandı.56 kesimlik diamond grubundan olan renkli Fancy Diamond değerli taşlardan oluşan İtalyan mücevheri olarak geçen takılar izleyenlerin beğenisine sunuldu. Ayrıca koleksiyonda üst kalite zirconia taşlı setler de mevcut olup bunların yanısıra üst ayar altın kaplamalı spor ve abiye değerli doğal taşlarla bezenmiş muhteşem ürünler mevcut.Diamond vip ürün grubunda da firmanın kendi tasarımları olan uluslararası sertifikalı mücevherer bulunuyor. Bu muhteşem koleksiyon ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Açelya Kartal, Asya Öztürk, Ola Zaremba, Müge İskender,Melike Yalnız, Özge Nur Ücel, Yasemin Yeniay, Amira Dizdar, Aslı Ceren Şimşek ve Ezgi Sultan Sorhan gibi başarılı modeller tarafından podyumda sergilendi.

    

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.