Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

Diş sorunu yaşayanlar dikkat! İstanbul'dan gelen Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor

İngiltere’deki hastaları için kısa süreliğine İstanbul’dan Londra’ya gelen ödüllü diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor.

- Bu haber 104 kez okundu.

Diş sorunu yaşayanlar dikkat! İstanbul'dan gelen Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor

Londra’da diş sorunu yaşayan herkes için kaçırılmaz fırsat. Avangart Dental Clinic’in ödüllü Türk diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ile ücretsiz diş danışmanlığı. Avangart Diş Kliniği size özel diş bakım ve sağlığınızı planlasın! Olağanüstü diş bakımının mükemmelliğe bağlılıkla birleştiği Avangart Diş Kliniği, İstanbul’dan tüm dünyaya diş sağlığı hizmeti veriyor. Hasta memnuniyetine ve ileri teknolojiye sarsılmaz bir odaklanmayla bağlı olan Avangart Diş Kliniği, ağız ve diş sağlığı için en iyi seçenekleri size sunuyor.  İngiltere’deki hastaları için kısa süreliğine İstanbul’dan Londra’y gelen ödüllü diş hekimi Dr. Emrah Yeşilyurt ücretsiz diş danışmanlığı veriyor. Londra’da tüm katılımcılara 100 £ indirim verilecek Gülüşünüzü dönüştürmek ve ağız sağlığınızı geliştirmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Ünlü diş uzmanı Dr. Emrah Yeşilyurt, en son teknolojiyi kullanarak Hollywood gülüş ve implant cerrahisi dahil kapsamli diş hizmetlerini sizlere sunacak.

Dr. Emrah Yeşilyurt ile Londra’da özel bir diş etkinliğine katılın.

Randevular sınırlıdır! Randevunuzu Bugün Alın!

Tarih: 4 ekim  ve 10 ekim  

Yer:  One Lyric Square, Hammersmith, London, W6 ONB  

Tel +44 748 104 24 25

E-Mail : [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.