Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra

Eşi Emre Aşık'ı 'FETÖ'ye üye olmak' suçundan ihbar etti

Futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, eşini FETÖ'ye üye olmak suçundan ihbar etti

- Bu haber 243 kez okundu.

Eşi Emre Aşık'ı 'FETÖ'ye üye olmak' suçundan ihbar etti

Boşanma protokolünü dava açıldıktan 4 gün sonra mahkemeye sunan çift, birbirlerinden maddi ve manevi tazminat istemedi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre Yağmur Aşık bir süre sonra anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini duyurdu. Boşanma protokolünü özgür iradesi ile imzalamadığını belirtip karşı boşanma davası açtı. 5 Aralık 2018 günü de Taksim Polis Merkezi'ne başvurarak, Emre Aşık'ın FETÖ'ye üye olduğunu öne sürdü ve ihbar etti. İhbarcı sıfatıyla ifade vermek istemeyen Yağmur Aşık, polis merkezinden ayrıldı. Aşık'ın sözleri tutanak altına alınarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Aşık'ın FETÖ üyesi olup olmadığı araştırılmak üzere soruşturma başlatıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.