Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Çeşme Beşiktaş Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Halloween kostumu Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe Bahattin Gemici

Hakan Tuna Basın Açıklaması Yeni albüm öncesi tekli

- Bu haber 175 kez okundu.

Hakan Tuna Basın Açıklaması  Yeni albüm öncesi tekli

AVRUPA RADYO-Hakan Tuna Avrupa radyoya bir açıklaması gönderdi. İşte o açıklama: "Yeni albüm bitmek üzere ve Eylül ayında çıkacak. İlk albümde olduğu gibi tüm sözler, müzikler ve düzenlemeler yine Hakan Tuna’ya ait. Albümlerde kendi şarkılarım yer alırken teklilerde ve EP’lerde ise zaman zaman cover’larla karşınıza çıkıyorum. Bu şarkı da bir cover ve işte hikayesi..."

Kayıp Besteci konusu

Tuna: "12 yıl önce YouTube‘da sadece bağlama ile çalınan bir şarkıyla karşı karşıya geldim. Öyle güzel çalıyor söylüyordu ki bu şarkıyı kendim çalmaya söylemeye başladım.Şarkıyı söyleyen kişiye mail attım şarkıyı kim yazdı diye, ben yazdım deyince hemen müsaade istedim şarkıyı kayıt edip çıkartmak için, kendisi de müsaade verdi, burada tam ismini vermeyelim şimdilik, sadece M.G. olarak yazalım.Ben de hemen şarkı üzerinde çalışmaya başladım, çok da severek çalışıyordum üzerinde, tüm yaptığım müzik gibi piyasayı düşünmeden kendi zevkime göre yapıyordum bu şarkıyı.Ama sonra birden M.G şarkıyı şimdi yapma dedi, önce ben çıkartacağım dedi, hem de 6 ay içinde.Bekledim...Ve.....6 Ay 6 yıl oldu6 yıl 12 yıl olduve M.G.nin izini de kaybettim, YouTube kanalı ve kendisi yer yüzünden kayboldu.Son 5 yıldır kendisini arayıp bulamadık, yazık olur bu kayda ve şarkıya diyerek sonunda çıkartmaya karar verdik ve işte karşınızda"

HAKAN TUNA – SUS.

Kapak Tablosunun hikayesi şöyle 

Tuna: "2017’de Taylan’dayken Chiang Rai’da bir sergide gördüm bu tabloyu, görür görmez Sus’un kapağı olması gerektiğini düşündüm.Tabloyu yapan Thawan Duchanee (27 Eylül 1939 – 3 Eylül 2014) 5 yıl önce aramzdan ayrıldı, oğlundan müsaade alıp kapak olarak kullandık.Şarkımız tüm dijital platformlarda."

Anahtar Kelimeler:
Hakan Tuna
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.