Öne Çıkanlar Hakan Tuna Aşk Adasında Ünye Tanıtım Filmi Lansmanı Meyhane Summer Londralı Ayhan Can irfan davulcular Bir Tarih Yazdım Grup Yorum ingiltere Three handel pieces on guitar-emrah koçak MUAZZEZ ERSOY DİYETİ son dakika Müzeyyen Senar Akan Oza Okan kurt ile Demet akalın barıştılar mı Justin Bieber Hip-Hop Tuba Erguzel Central Saint Martins kent Ömer Aydın

Haluk Levent: Ailelere temel gıda yardımı yapacağız

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Ahbap Derneği'ndeki 976 bin TL'yi koronavirüsü salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan 2 bin ailenin temel gıda malzemeleri için harcayacaklarını duyurdu.

- Bu haber 131 kez okundu.

Haluk Levent: Ailelere temel gıda yardımı yapacağız

Şarkıcı Haluk Levent de koronavirüs salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan 2 bin aileye yardım edeceğini ifade etti.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin kasasında bulunan 976 bin TL ile 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemelerini karşılayacağını dile getirdi.

 

"Zor günler geçiriyoruz" ifadelerini kullanan Levent, Instagram ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, "Şu anda Ahbap derneğinde 976 bin TL var. Maaşlar ve medikal alımı hariç bütün parayı 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için kullanacağız. 15 gün içinde işten çıkarılan kişiler aileleri adına başvuru yapabilir" sözlerini dile getirdi. 

Ardından bir paylaşım daha yapan Levent, "Övgülerinize teşekkürler. Ama bugün en küçük kaymakamlığın yaptığı yardım Ahbap derneğinden fazla.
Bizleri devlet ile değil bugüne kadar şeffaf olmayan vakıf ve derneklerle kıyaslayın. Biz sadece sizden gelen bağışların şeffaflığını ve doğru kullanımını sağlıyoruz, sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haluk LeventKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.