Öne Çıkanlar İngiltere İngiltere bayram İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye bozcader Duman londra Resim Yarışması Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Adele Türk Tiyatro Festivali MüzikOnAir Kınay Prouduction Mehmet Kosovalı Şarkıcı Fettah Can ONUR Gulsah Kelekci Centre for Turkey Studies CEFTUS Aleyna Tilki Remzi Taşkıran

Hamile oyuncu Sophie Turner'ın büyüyen karnı ilk kez görüldü

Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evli olan Game of Thrones yıldızı Sophie Turner, belirginleşen karnıyla ilk kez objektiflere yansıdı.

- Bu haber 457 kez okundu.

Hamile oyuncu Sophie Turner'ın büyüyen karnı ilk kez görüldü

Game of Thrones’un İngiliz yıldızı Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı eşi Joe Jonas bebek heyecanı yaşıyor. Şubat ayında hamile olduğu öğrenilen Turner’ın büyüyen karnı ilk kez belirgin bir şekilde görüldü. Salgın günlerinde maske önlemi alarak dışarı çıkan ünlü çift, dün Los Angeles’ta yürüyüş yaparken görüntülendi.

Daha önce hep bol kıyafetlerle objektiflere yansıyan 24 yaşındaki Turner’ın karnının belirgin bir şekilde büyüdüğü görüldü. Geçen ay James Cordan’ın The Late Late Show programına katılan çift eğlenceli bir sohbet gerçekleştirmişti. 30 yaşındaki Jonas, Turner ile birlikte olma koşulunun Harry Potter filmlerini izlemek olduğunu açıklamıştı. Jonas, “Sophie bana, ‘Benimle çıkmak istiyorsan Harry Potter filmlerinin hepsini seyretmek zorundasın’ dedi” şekline konuşmuştu.

2017’de Las Vegas’ta gizlice evlenen çift, 2019 yazında Fransa’da bir şatoda şatafatlı bir düğün yapmıştı.

Anahtar Kelimeler:
HamilelikSophie Turner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.