Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu ALFAZZO yeşil defilesi Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Apollo Filarmoni Orkestrası Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Jeremy Corbyn Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Despina Vandi Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan

Justin Bieber'dan bomba itiraf 'Biz evlendik'

Hailey Baldwin ile tutkulu bir aşka yelken açan Justin Bieber, sevgilisi ile evlendiğini açıkladı

- Bu haber 261 kez okundu.

Justin Bieber'dan bomba itiraf 'Biz evlendik'

Nişanlısı Justin Bieber’la gizlice evlendikleri öne sürülen Hailey Baldwin, “Spekülasyonların nereden çıktığını anlıyorum ama henüz evlenmedik” demişti.ABD'nin Los Angeles kentinde bir restorana kahvaltıya giden Justin Bieber ve Hailey Baldwin çiftine evlilik soruları sorulması üzerine Justin Bieber evlendiklerini itiraf etti.Kanadalı şarkıcı, sevgilisinin zor zamanlar geçirdiği dönemde her zaman kendisine destek olan bir melek olduğunu söyledi. Magazin sitesi TMZ, ikilinin, 13 Eylül günü evlendiğini öne sürmüştü. Site, New York Belediye Binası'ndaki Evlilik Bürosu'nda gerçekleşen gizli nikahın vaiz Jeffrey Quinn tarafından kıyıldığını iddia etmişti. Alec Baldwin de temmuz ayında nişanlanan yeğeni Hailey Baldwin ile Justin Bieber'ın evlendiğini doğrulamıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.