Öne Çıkanlar Londrada Anadolu Workers Cafe La Mare Collection Nazar BİRLEŞİK KRALLIK Hadisenin ablası Uluslararası İzmir Film Festivali Beşiktaş HAKAN BAŞAR Halık Levent Hakan Muhafız Dizisi Berkay Şahin St. Marys Islingtonda Yasemin Kay Allen Annem benden güzel KRV Seçim Hakkı Girişimi İngiltere Prens Popüler video platformu yeni ürünü TikTokta yeni dönem

Kuşum Aydın yeni şarkısı ve verdiği kilolarla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor

Yeni albümü ve verdiği kilolarla yaza bomba gibi girmeye hazırlanan Kuşum Aydın, gelecek yaz da baklavalarını sergileyeceğini ifade etti

- Bu haber 422 kez okundu.

Kuşum Aydın yeni şarkısı ve verdiği kilolarla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor

Avrupa RADYO-Baklavalı Kuşum Aydın. Sahnelerin aranılan ve renkli ismi Kuşum Aydın, yeni şarkısı ve verdiği kilolarla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yakın arkadaşı Ayla Çelik'ten aldığı hareketli şarkıyla Ramazan ayı sonrası müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanan Aydın, "Birçok şarkı arasından beni doğru yansıtan şarkıyı bulduğuma inanıyorum. Bu yaz her yerde benim şarkımı dinleyeceksiniz. Bu yaz benim için çok hareketli geçecek. Yeni yayın döneminde de ekranlara dönmeyi planlıyorum" dedi.

Ameliyatla değil sporla

Kışın aldığı kiloları spor sayesinde vermeye başladığını dile getiren Aydın "Sanatçı dostlarımın birçoğu kilo vermek için tüp mide ameliyatı oluyor ama ben buna karşı olduğum için sporla kilo vermeye başladım. Her gün düzenli olarak spor yapıyorum. Sevenlerimin karşısına yepyeni ve fit görüntümle çıkacağım. Ben tüp mide değil spor mideden yanayım. Gelecek yaza da baklavalarımı görebilirsiniz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Kuşum Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.