Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Sinek Lokanta Its Anatolia Londradan Alman müzik grubu Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra Akan Oza kktc Dara Antik Kenti 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Londralı gurbetçi Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara ingiltere nerede oy kullanılacak İngiltere ekonomisi Londra Türk restaurant Londra Türk gece Onurr

Leonardo DiCaprio bağış yapanı filminde oynatacak

Koronavirüs salgınıyla mücadele için bağış çağrısı yapan Leonardo DiCaprio, bir hayranına Martin Scorsese ve Robert De Niro ile birlikte çektikleri yeni filminde görünme şansı tanıdı.

- Bu haber 420 kez okundu.

Leonardo DiCaprio bağış yapanı filminde oynatacak

Leonardo DiCaprio, corona virüsle mücadele için bağış yapan hayranlarına, birlikte filmde oynama şansı verdi. 45 yaşındaki ABD’li oyuncu, All In Challenge adlı yardım kuruluşuna bağış yapmalarını istediği hayranları arasından bir kişi ile Martin Scorsese’nin yönetmenliğini üstlendiği ve başrollerini Robert De Niro ile paylaştıkları yeni filmi Killers of the Flower Moon’da oynayacağını duyurdu.

Instagram’da video paylaşan DiCaprio, “Kısa bir süre önce #AmericasFoodFund'u, (Amerika’nın Yiyecek Fonu) ihtiyaç duyan her ailenin bu kritik zamanda yemeğe erişmesini sağlamak için başlattık. En savunmasız topluluklarımızın desteğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bu yüzden #AllinChallenge konusunda bize yardım etmenizi istiyoruz” dedi.

ROBERT DE NIRO DA ÇAĞRIYA KATILDI

DiCaprio ayrıca, “Robert ve ben Martin Scorsese’nin yönettiği Killers of the Flower Moon adlı yeni filmde oynuyoruz. Size bir rol teklif ediyoruz, üçümüzle sette bir günü geçirme ve galaya birlikte katılma şansı” ifadesini kullandı.

“Kazanma şansı için allinchallenge.com aracılığıyla bağış yapmanız gerekiyor“ diyen ünlü oyuncu, bağışlardan Meals on Wheels America, No Kid Hungry, World Central Kitchen ve Feeding America adlı kuruluşların yararlanacağını duyurdu.

Güvenli yiyeceğe ulaşamayan yoksullar için kurulan America's Food Fund adlı yardım kuruluşu, 1 Nisan’da 72 saat içinde açıldı. Bugüne kadar 13 milyon dolar yardım toplandı. DiCaprio, toplanan yardım için Instagram’dan teşekkür notu yazdı.

DiCaprio’nun çağrısı üzerine ünlü isimler Matthew McConaughey ve Ellen DeGeneres de benzer birer bağış çağrısı yaptı. Komedyen ve sunucu Ellen DeGeneres, şanslı bir bağışçıya TV programını birlikte sunma şansı verirken, aktör McConaughey de bir kişiyle birlikte Texas futbol maçını izleme şansı tanıdı.

DeGeneres ayrıca, benzer bir çağrı yapması için Justin Timberlake'e de meydan okudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.