Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Prens Philip Mountbatten Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020'den diskalifiye mi edilecek

Kadın yarışmacılar arasında iddialı isimler arasında yer alan Nisa Bölükbaşı zaman zaman yaptığı hareketler ve gösterdiği tavırlar ile herkesi şaşkına çevrimeye devam ediyor.

- Bu haber 476 kez okundu.

Nisa Bölükbaşı Survivor 2020'den diskalifiye mi edilecek

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Nisa Bölükbaşı yarışmanın başarılı isimleri arasında yer alıyor.Kadın yarışmacılar arasında iddialı isimler arasında yer alan Nisa Bölükbaşı zaman zaman yaptığı hareketler ve gösterdiği tavırlar ile herkesi şaşkına çevrimeye devam ediyor. Son olarak voleybol oyununda hiçbir şekilde oymayan Nisa'ya Acun Ilıcalı'dan uyarı yapılmıştı. Bu akşam ekrana gelecek Survivor yeni bölümde Acun Ilıcalı sert bir açıklama yapıyor. İşte o konuşmanın detayları... Survivor 2020 kadrosunda yer alan isimlerden olan Nisa Bölükbaşı zaman zaman gösterdiği tavır ve hareketler ile insanların anlaması güç tavırlar sergilemeye devam ediyor. İlk olarak Voleybol oyununda ilk oyuna kim çıkacak tartışması yaşayan ve bu durumu kendi içinde çözmeye çalışan Nisa Bölükbaşı oyun bitene kadar hiçbir arkadaşı ile konuşmamıştı. Dün akşam gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda son oyunu kaybeden Nisa, ayakkabılarını göle fırlattı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2020 yeni bölümde Nisa oynadığı bir oyunun ardından bench'te oturmaya başlıyor.

Yasin, Nisa'nın gölgede otur istersen demesine karşılık olmuyor anlamıyorsun olmuyor diye cevap verip gözyaşlarına boğuluyor. Acun Ilıcalı oyun sonrasında yaptığı açıklamada kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz. Kişi kendisi devam edemeyeceğini söylediği takdirde gereğini yaparız bizim için sorun yok açıklamasında bulundu. 

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR? Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.