Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Eatique Cafe Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro

Okan Bayülgen senaryo gereği çamaşır makinelerini ayaklandırdı

Pandemi sürecinin etkilerini esprili bir dille anlatan Okan Bayülgen insanlar üzerinde yaratılmış sıkışıklığı çamaşır makineleri üzerinden anlatıyor. 

- Bu haber 240 kez okundu.

Okan Bayülgen senaryo gereği çamaşır makinelerini ayaklandırdı

Oyunculuk, televizyonculuk, seslendirme dışında fotoğrafçılık ve reklam yönetmenliği de yapan Okan Bayülgen, Muya firmasının yeni sezon reklam filminin çekimlerinde kamera arkasındaydı.
Terlik üretimi konusunda Türkiye’nin ve Avrupa’nın lider firmalarından biri olan Muya’nın farkındalık yaratacak yeni reklam filmini çeken Okan Bayülgen senaryo gereği çamaşır makinelerini ayaklandırdı. Pandemi sürecinin etkilerini esprili bir dille anlatan Okan Bayülgen insanlar üzerinde yaratılmış sıkışıklığı çamaşır makineleri üzerinden anlatıyor. 
Reklâm filminde, evin bir köşesinde sürekli çalışan çamaşır makineleri zıplayarak kendileri sokağa atmaya çalışıyor.Markanın rahatlığı ve şıklığına vurgu yapılan mizahi filmle markanın belleklerde kalıcılaşması hedefleniyor.Çekim çalışmaları uzun süredir devam eden reklâm Film “Hayat bu ya! Muya” sözleri ile son buluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.