Öne Çıkanlar Ebru Sefo Alexina Graham Tuluyhan Uğurlu Ankara Devlet Tiyatrosu Leyla ile Mecnun Sagopa Kajmer Hatice Enough is Enough Futbolcu Emre Aşık Gazze Seramik ve Mutfak Londra El Sanatları Haftas Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü ingiltere silah ruhsatı Züccaciye Trabzonspor Trabzonda yaşanan olaylar Xiamoi SU7 araba

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil, Netflix'in yeni dizisinde oynayacak

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil, Netflix'in yeni dizisinde oynayacak

- Bu haber 168 kez okundu.

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil, Netflix'in yeni dizisinde oynayacak

Son olarak Mucize Doktor dizisinde rol alan Taner Ölmez, Netflix'te yayınlanacak olan Yaratılan dizisinde başrolü oynayacak. Dizide Ölmez'e Çukur dizisiyle hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek.

FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren ve şimdilerde baba olmaya hazırlanan Taner Ölmez'in yeni projesi belli oldu. Ölmez, 03 Medya'nın Netflix'e çekeceği yeni dizisi Yaratılan'da başrol oynayacak. 

NETFLIX DİZİSİNDE ROL ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ölmez'e dizide Çukur'daki başarılı oyunculuğuyla hafızalarda yer eden Erkan Kolçak Köstendil eşlik edecek. Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'i buluşturan dizinin yönetmenliğini ise Çağan Irmak yapacak. Cast çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu 8 bölümden oluşacak ve Netflix'te yayınlanacak.

25 Ocak'ta sete çıkacak olan dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa'da yapılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.