Öne Çıkanlar ingiltere Aleyna Tilki Britanya Türk Kadınları Heathrowda Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonspor Trabzonda yaşanan olaylar Erden Timur Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov Xiaomi ilk elektrikli otomobil Yoksul bir aileyi doyurmak Viens Dans Ma Vie Sinek Lokanta Milano Düzenli ilişkinin 2024 Oscar londra Kings Placete Yıldız Tilbe ödül

Ahmet Aslan, Londra Round Chapel’da Konser Verecek

Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Ahmet Aslan, unutulmaz bir geceye imza atmak için 4 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Round Chapel konser salonunda sahne alacak.

- Bu haber 1147 kez okundu.

Ahmet Aslan, Londra Round Chapel’da Konser Verecek

Ahmet Aslan, Round Chapel’da 4 Kasım'da Konser Verecek! Ahmet Aslan, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca eserleri kendine has yorumuyla büyük bir başarıyla seslendiren tanınmış bir sanatçı. Uzun bir aradan sonra Londra'da ilk solo konserini verecek olan Aslan, müzikseverlerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor.DB Music London tarafından organize edilen bu büyük konser, Londra'nın önemli konser mekanlarından biri olan Hackney'deki Round Chapel'da gerçekleşecek. Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birleştiren özgün tarzıyla büyük beğeni toplayan, albümleri en çok satanlar listesine girmiş, birçok önemli film ve televizyon dizisinin müziklerine imza atmış ve videoları milyonlarca izlenmiş bir sanatçı olan Aslan, Londralı müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor.

Round Chapel, 1D Glenarm Road London E5 0LY adresinde gerçekleşecek bu özel geceyi kaçırmamak ve Ahmet Aslan'ın büyüleyici performansını izlemek istiyorsanız şu adresten temin edebilirsiniz: https://www.eventbrite.co.uk/e/ahmet-aslan-live-at-the-round-chapel-tickets-721323406727 

AHMET ASLAN KİMDİR?

1971 yılında Dersim’de dünyaya gelen Ahmet Aslan, 1993 - 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'nda eğitim gördü. 1996'dan beri Almanya'da yaşamını sürdüren Aslan’ın, 2003 yılında “Va u Waxt (Rüzgar ve Zaman)” adlı ilk solo albümünü yayınladı. İlk albümüyle dikkat çeken müzisyen, ardından 2008 yılında “Veyve Milaketu (Meleklerin Dansı)” isimli yeni albümü ile müzikseverlerin karşısında çıktı. 2008-2012 yılları arasında Dünya Müziği üzerine eğitim gördü. Eğitimin ardından Codarts University for the Arts (Rotterdam Dünya Müzik Akademisi) adlı okulda, lisans düzeyinde tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.