Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Sünnet Ertuğrul Gazi Türbesi Diriliş Ertuğrul Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu

Altın Koza'dan Aytaç Arman'a Onur Ödülü

Usta oyuncu Aytaç Arman da 22. Altın Koza Film Festivalinde​ Altın Koza Onur Ödülü ne layık görüldü.

- Bu haber 121 kez okundu.

Altın Koza'dan Aytaç Arman'a Onur Ödülü

Her sene Adana Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen ancak terör olaylarından dolayı ertelenen 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali ödülleri geçtiğimiz günlerde  İstanbul'da düzenlenen törenle sahipleri ile buluştu. Usta oyuncu Aytaç Arman da 22. Altın Koza Film Festivalinde Altın Koza Onur Ödülü ne layık görüldü. Duayen oyuncu Aytaç Arman Altın Koza'dan ödül almanın çok farklı bir heyecan olduğunu vurgulayarak, "Burada konuşmak kameraların karşısında oynamaya benzemiyor Hayatını bu sanata adamış bir oyuncu olarak, ödüller beni her zaman şaşırtıyor ve çok sevindiriyor Bu vesile ile de beni onur ödülüne layık gören arkadaş ve hemşehrilerime çok teşekkür etmek istiyorum " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.