Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın

ATHENA SONBAHARIN EN ETKİLEYİCİ PERFORMANSI İLE HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ’NDE

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutladı.

- Bu haber 285 kez okundu.

ATHENA SONBAHARIN EN ETKİLEYİCİ PERFORMANSI İLE HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ’NDE

30 Eylül’de MFÖ ile başlayan sonbahar konserler serisi 9 Ekim Cumartesi akşamı ATHENA’nın muhteşem konseri ile son buldu.Yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena, 9 Ekim Cumartesi gecesi Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Açıkhava Konserleri serisinde dinleyicileri ile buluştu.
 Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena, açılışı ‘Kafama Göre  ve ‘Kime Ne’ şarkıları ile enerjik bir şekilde yaptı. ‘Ben Böyleyim’, ‘Sen de Yap’, ‘Serseri Mayın’, ‘Arsız Gönül’, ‘Yaşamak Var Ya’, ‘For Real’, ‘Skalonga’, ‘Her Şey Güzl Olacak’  gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra ‘Dilek Taşı’, ‘Bahçe Duvarı’ gibi farklı müzik türlerinden örneklerle unutulmayacak bir konsere daha imza attı.


 Athena, 3 saate yakın sergilediği sahne performansında, Harbiye’yi dolduran binlerce müziksever tüm şarkılarda ayakta ve hep bir ağızdan söyledi.


 
Athena ve Korhan Futacı
 
Her konserinde sahne üstünde sürprizler yapmayı seven Athena’nın bu seferki konuğu; Korhan Futacı oldu. Korhan Futacı, ‘Kayıp’ ve ‘Parçalanıyoruz’ şarkılarında gruba saksafonuyla katıldı. Bu işitsel performans Harbiye seyircisi tarafından büyük alkış aldı. Bu konsere özel olarak Athena, yıllar sonra sahnede bir ilki gerçekleştirdi. Gruba 16 şarkıda uzun yıllar sonra 3 bras (nefesli) performansları ile eşlik etti.

Ünlü oyuncularda konseri izledi

Athena’nın özlenen Harbiye Açıkhava konserini izlemeye gelenler arasında Tuba Büyüküstün, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Zerrin Tekindor, Hira Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Meriç Aral, Nilay Deniz, Gözde Çığacı gibi ünlü simalar vardı.Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan Athena’nın konser biletleri satışa çıktığı ilk andan itibaren dinleyicisi tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.