Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

DJ Mahmut Görgen, Loco adlı single çalışmasını Şubat ayında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz aylarda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk konuşmasındaki bazı sesleri kullanarak hazırladığı Ne Mutlu Türk'üm Diyene adlı şarkısının hemen ardından yeni bir albüm müjdesi veren DJ Mahmut Görgen, Loco adlı single çalışmasını Şubat ayında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

- Bu haber 158 kez okundu.

DJ Mahmut Görgen, Loco adlı single çalışmasını Şubat ayında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz aylarda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk konuşmasındaki bazı sesleri kullanarak hazırladığı Ne Mutlu Türk'üm Diyene adlı şarkısının hemen ardından yeni bir albüm müjdesi veren DJ Mahmut Görgen, Loco adlı single çalışmasını Şubat ayında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.2020'de ard arda çıkardığı single çalışmaları ve yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Mahmut Görgen, 2021 senesine de hızlı bir giriş yapıyor. Farklı bir tarzla müzikseverlerle buluşturacağı Loco adlı çalışması için; "Uzun bir zamandır farklı bir tarzda proje hazırlamak istiyordum. Bu projeyle beraber bunu da yapmış oluyorum. Daha önce aranje ettiğim tüm şarkılardan daha farklı bir tarz ve daha farklı soundlar ile Avrupa müzik listelerinde iyi bir başarı yakalayacağımı umuyorum." ifadelerine yer verdi.Mahmut Görgen "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" adlı teklisinin tanıtım çalışmalarını yaparken Covid-19'a yakalanmış ve hafif bir şekilde atlatmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.