Öne Çıkanlar İmparator Jazz Festivali Adele Sünnet Ertuğrul Gazi Türbesi Diriliş Ertuğrul Alp kıyafetleri Türk halk müziğinin Selda Bağcan selcuk Selda Bağcan efes Bibby Stockholm Bir Yaz Gecesi Resitali Ney ve Bendir Microsofta siber güvenlik Microsoft 365 yazılım sorunu Dünya genelinde Açıkhava Tiyatrosu 20232024 Londra Türk Okulu

İrem Derici Girne Rocks Hotel'de Anne olma hayalini erteledim dedi

İrem Derici’nin buruk anneler günü

- Bu haber 133 kez okundu.

İrem Derici Girne Rocks Hotel'de Anne olma hayalini erteledim dedi

İrem Derici bir buçuk yıl önce Eylül 2014’te radyocu Rıza Esendemir ile nikah masasına oturmuş ve evlenmişti. Ancak kısa bir süre önce huzursuzluk yaşadığı gerekçesiyle açılan boşanma davasında eşinden tek celsede boşanmıştı. Boşanmadan birkaç ay önce yapılan röportajında ise en büyük hayalinin çocuk sahibi olmak olduğunu söylemiş ve anne olmayı çok istediğini belirtmişti. Röportajında “2017 yılında tam 30 yaşımda Allah izin verirse bebeğimi kucağıma alırım” diye bir hayli de iddialı da konuşmuştu. Ancak bir ay kadar önce gerçekleşen boşanma davası sonucunda eşinden ayrılan İrem Derici’nin bu hayali de şimdilik rafa kalktı. 

Kıbrıs konserinde bu yüzden buruk bir Anneler Günü geçiren sanatçı “Belki de seneye Anneler Günü’nde bebeğim olacaktı. En büyük hayalimdi ve planlarımız böyleydi. Ancak bu mesele bir başka bahara kaldı” dedi.

 

Apartman topukla sahnede…

 

Girne Rocks Hotel’de iki gece konser veren sanatçı şarkıları ve kıyafetleri ile de dikkat çekti. Özellikle sahnede giydiği yüksek topuklu ayakkabıları ile daha da uzun boylu olan sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında tiyatro sanatçısı Zerrin Sümer’de vardı.

 

 

 

 

Hüzünlü anneler günü

 

Anne olma hayalini erteledi…

 

Anneler Günü için sahneye çıktı

 

İrem Derici’nin buruk anneler günü 

 

İrem Derici Anneler Günü’nde Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı. Şarkılarını anneler için seslendiren  sanatçı “En büyük hayalim” dediği anne olma isteğini ise boşandığı için bir başka bahara ertelediğini söyledi

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.