Öne Çıkanlar Fly BuHerfly Cem Karaca ingiltere Cumhuriyet Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Sultan teklisi Tres Palabras Jamal Aliyev Londra Türk gece Hayvan Hakları Miting Buckingham Sarayından Global Quality Summit Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Southampton FCnin Göztepenin yeni ortakları Yarışması Monica Belluciye olan benzeyen Lolipop gulsen Gökçe

Muazzez Ersoy: 'Fay Hattı Gibiyim'

Türk Sanat Müziği'nin usta yorumcusu Muazzez Ersoy, TRT Müzik ekranında "Sevgiyle" Programının yeni sezonunun ilk yayın gecesinde sahnedeydi.

- Bu haber 354 kez okundu.

Muazzez Ersoy: 'Fay Hattı Gibiyim'

Türk Sanat Müziği'nin usta yorumcusu Muazzez Ersoy, TRT Müzik ekranında "Sevgiyle" Programının yeni sezonunun ilk yayın gecesinde sahnedeydi. Ersoy, muhteşem sesi ve yorumuyla ekran başındaki izleyicilere ve stüdyoyu dolduran izleyicilere unutulmaz saatler yaşattı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun hazırladığı kostümle sahneye çıkan Muazzez Ersoy'un, kostümü ve saç modeli çok beğenilince Muazzez Ersoy: "Kuliste makyaj masasının üzerindeki cam, ben hazırlanırken kendiliğinden ortadan ikiye ayrıldı, nazar olsa gerek" deyince, izleyiciler arasından bir kişi: "Fay hattı gibisiniz, nazar değil, güzelliğinizden kırılmıştır" diye bağırdı. Bu nitelemeyi çok sevdiğini belirten Ersoy: "Fay hattı gibiyim! Çok beğendim bu cümleyi" dedi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.