Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş

Mustafa Sandal, konserinde İzel'in hayalini gerçekleştirdi

Önceki akşam Bostancı'da konser veren Mustafa Sandal, İzel'i sahnesine davet etti. Yıllardır Sandal'ın Jest Oldu klibinde podyumda yürüyen ve Sandal'ın peşinde koştuğu kadına özendiğini söyleyen İzel'in hayali gerçek oldu. Meslektaşını kırmayan Sandal, sahnede yürüyen İzel'in peşinden koşarak hayalini gerçekleştirdi.

- Bu haber 788 kez okundu.

Mustafa Sandal, konserinde İzel'in hayalini gerçekleştirdi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Unutulmaz bir konser veren Mustafa Sandal, sahnesine konuk ettiği şarkıcı İzel'in de hayalini gerçekleştirdi.

MUSTAFA, İZEL'İN PEŞİNDE KOŞARAK ŞARKI SÖYLEDİ

Yılların pop şarkıcısı Sandal, sahnesinde şarkıcı İzel'i ağırladı. Mustafa Sandal'ın "Jest Oldu" şarkısının klibinde oynayan Türkiye eski güzeli Duygu Dikmenoğlu'na yıllarca özendiğini ve podyumda yürürken Mustafa'nın kendisine serenad yaptığını hayal eden İzel'in bu hayalini konserde gerçekleşti. Jest Oldu şarkısını İzel'in peşinden koşarak söyleyen Mustafa Sandal'a, İzel de podyumda yürür gibi yaparak eşlik etti.

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER

23 yıl sonra aynı sahnede buluşan Mustafa Sandal ve İzel , Sandal'ın yıllar önce İzel'e verdiği iki hit şarkı Emanet ve Eyvallah'ı birlikte seslendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Sandalİzel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.