Öne Çıkanlar Mansur Yavaş SÖYLEME CAM KIRIKLARI Nihan Akın Soner Arıca Melis Birkan Amersham Arms Moğollar grubu Mehmet Karakuş Şair İbrahim Dizlek şarkıcı Nilufer şeref diploması Sena Şener Memet Ali Alabora Okan kurt ile Demet akalın barıştılar mı Cengiz Ünver Vakıf kültürü 3. Etnospor Kültür Festivali Hüseyin Yayman Perihan Savaş

Red Müzik Ailesi, Dünya Barış Gününde müzikseverlere büyük bir sürpriz sundu

Londra'da gerçekleştirilen bu özel çalışmada Hembez Bike (Sarılsana) adını taşıyan şarkının sözleri ve müziği Haluk Levent'e aitken, çevirisi Reşo Zelal tarafından ustalıkla gerçekleştirildi

- Bu haber 44 kez okundu.

Red Müzik Ailesi, Dünya Barış Gününde müzikseverlere büyük bir sürpriz sundu

Red Müzik Ailesi, Dünya Barış Günü olan 1 Eylül'de, müzikseverlere büyük bir sürpriz sundu! Haluk Levent'in sevilen şarkısı "Anlasana," usta müzik yönetmeni Barış Güney'in yönetiminde ve yetenekli sanatçı Reşo Zelal'in etkileyici sesiyle Kürtçe olarak hayat buldu.Londra'da gerçekleştirilen bu özel çalışma, müzik ve barışı dinleyicilere büyülü bir deneyim sunmak için bir araya getirdi. "Hembez Bike" (Sarılsana) adını taşıyan şarkının sözleri ve müziği Haluk Levent'e aitken, çevirisi Reşo Zelal tarafından ustalıkla gerçekleştirildi. Prodüksiyonun yapımcılığını Red Müzik üstlendi ve prodüktörlüğü Barış Güney tarafından özenle gerçekleştirildi.

Büyüleyici bir seslendirme, özenli bir aranjman ve yaratıcı bir prodüksiyon ile "Anlasana" şarkısının Kürtçe uyarlaması ''Hembez Bike'' tüm dijital platformlarda yerini alarak dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.


Bir plak ve yapım şirketi olan Red Müzik yaptığı açıklamada ''Red Müzik Ailesi olarak, müziğin evrensel dilini kullanarak barış ve birlik duygusunu yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu özel uyarlamada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Haluk Levent'e bu projeye katkılarından dolayı minnettarız ve sanatçımız Reşo Zelal'e müzik kariyerinde sonsuz başarılar diliyoruz'' ifadelerine yer verdi. 


Reşo Zelal'in etkileyici performansıyla, Haluk Levent'in sevilen şarkısı "Anlasana"nın Kürtçe uyarlaması ''Hembez Bike'' müzikseverlere yeni bir soluk getiriyor. 
Klip çalışmasını Red Music YouTube kanalından izleyebilir ve tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz. https://youtu.be/d5IGDchtGd0?si=aTaLhXAbXi8FhpHS 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.