Öne Çıkanlar Ebru İngilterede hükümet Minnettarım Sinek Lokanta Sefo Klasik ile modern Rasmus Ankersen Henrik Kraft 2022 Yılına Kuantum Alanının Genel Taraması AYDİLGE Modern Türk Mutfağı Kraliyet Müzik Akademisi Bozcaada Bekir Utku Ataha Londrada TÜİK Iggy Azalea Alexina Graham Müzeyyen Senar Rihanna Erdal Beșikcioğlu

Simge, teşekkür ediyorum beni harcayanlara, güzel şarkı söyletiyorlar bana

Ünlü şarkıcı Simge bu yaz İstanbul’daki 5’inci, Turkcell Vadi’deki 3’üncü açık hava konserini vererek yaz sezonunu kapattı.

- Bu haber 67 kez okundu.

Simge, teşekkür ediyorum beni harcayanlara, güzel şarkı söyletiyorlar bana

Harcandıkça” şarkısını söylerken seyirciyle dertleşerek “Başımıza ne geliyorsa ya ‘Sevmek Yüzünden’ ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum Harcayanlara… Güzel şarkı söyletiyorlar bana…” dedi.Başta Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya ve Didim olmak üzere yazı açık hava konserleriyle geçiren Simge, gelen yoğun istek üzerine programa eklenen, İstanbul’daki 5’inci konserini Atlantis Yapım organizasyonu ile dün akşam Turkcell Vadi sahnesinde verdi. Yoğun ilgi gören konserde Simge 3’ncü kez Turkcell Vadi sahnesinde hayranlarıyla buluştu.
 

2023 yaz sezonunu bu muhteşem konser ile kapatan Simge “Sizlere ve bana bu duyguyu yaşatan Allah’ıma şükürler olsun” dedi. Babgal’dan Yasemin Yılmaz imzalı iki kıyafet giyen Simge her zamanki gibi tarzıyla da çok konuşuldu.


 
Geçen martta çıkardığı ve kısa sürede hit olan “Harcandıkça” şarkısını söylemeden önce seyircisiyle dertleşen Simge “Bu şarkının yapım aşamasında birine öyle yüksektim ki. Sonra harcandım! Ben de harcadım. Yani hem harcandım hem harcadım. Zaten başımıza ne geliyorsa ya ‘Sevmek Yüzünden’ ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum Harcayanlara… Güzel şarkı söyletiyorlar bana…” sözleriyle seyirciden büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.