Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu La Mare Collection Filistin destekçisi Nazar Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı Şahsenem Kaan Akıncı MODELS DİZİSİ BİRLEŞİK KRALLIK

Uğur Aslan, Arabesk Gecesi’ni İngiltere’deki sevenleriyle buluşturuyor

Türkiye’deki gazino konseptini Londra’da hayata geçiren Mylandix Events’in, ikinci galasında Uğur Aslan sahne alacak.

- Bu haber 382 kez okundu.

Uğur Aslan, Arabesk Gecesi’ni İngiltere’deki sevenleriyle buluşturuyor

Son dönemin sevilen sanatçılarından Uğur Aslan, ‘Arabesk Gecesi’ni İngiltere’deki sevenleriyle buluşturuyor.Türkiye’deki gazino konseptini Londra’da hayata geçiren Mylandix Events’in, ikinci galasında Uğur Aslan sahne alacak.Mylandix Events ile Gise Events’in organizasyonuyla gerçekleşecek kahkaha dolu eğlence performansı,  Londra kent merkezindeki Porchester Hall’da, 1 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşecek.‘Yargı’ adlı Türk televizyon dizisinde canlandırdığı ‘Komiser Eren’ rolü ile tanınan ve yakın dönemde yaptığı televizyon programındaki conseptini sahnelere taşıyan Uğur Aslan, gazino konseptinin bir parçası olan “Arabesk Gecesi”yle Londra’yı kahkahaya boğacak.Aslan, kendi hayatının özetiyle, arabeskin çıkış dönemi olan 70'erden ilham alarak sahneleye koyacağı performansta, izleyenleri o dönemden günümüze bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

MYLANDIX EVENTS’İN İKİNCİ GALA PROGRAMI

Yemekli gazino konseptini, Ziynet Sali ve Cenk Eren programı ile İngiltere’de hayata geçiren Mylandix Events’in kurucusu Sibel Uçur, “Türkiye’nin sevilen sanatçılarıyla İngiltere etkinliklerinin ikincisinin Uğur Aslan ile gerçekleşeceğini kaydetti.Uğur Aslan’ın anılarıyla harmanladığı Arabesk Gecesi’nin büyük ilgi görmesinin beklendiğini belirten Uçur, “1 Temmuz Cumartesi günü bayramın son gününe rast geliyor.  ‘Arabesk Gecesi’nde Uğur Aslan’ın esprileriyle bayramı da keyifli şekilde sonlandıracağız. Stresten uzak, neşeli bir hafta sonu geçirmek isteyenler tez zamanda davetiyelerini almalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

MASA AYIRTMAK İÇİN

Uğur Aslan’ın ‘Arabesk Gecesi’ için +447768 600605 numaralı telefondan yer ayırtılabilecek.Kişi başına £180 – £200 ve £220 pound  olan bilet ve diğer ayrıntılar için Mylandix Events’in web adresi ise şöyle: www.mylandix.com.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.