Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

Yeni Türkü, Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Londra’da

Yılların eskitemediği müzik grubu Yeni Türkü, uzun bir aradan sonra yeniden Londra’da dinleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor

- Bu haber 614 kez okundu.

Yeni Türkü, Uzun Bir Aradan Sonra Yeniden Londra’da

AVRUPA MAGAZİN-LONDRALI organizatörlüğünde gerçekleştirilecek konserde, Yeni Türkü dünden bugüne sevilen pek çok şarkısını sevenleriyle birlikte seslendirerek, unutulmaz bir müzik bir ziyafeti yaşatacak.Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı ile 15 Haziran Cuma günü Islington Assembly Hall sahnesinde olacak.

Yeni Türkü hakkında

Solistliğini Derya Köroğlu’nun üstlendiği grup, 1977 yılında kuruldu. Albüm ve konser çalışmalarının yanı sıra dizi ve film müzikleri de yapan grubun, ‘Bana Bir Masal Anlat’, ‘Telli Telli’, ‘Aşk Yeniden’, ‘Olmasa Mektubun’, ‘Destina’, ‘Maskeli Balo’ gibi sevilen pek çok şarkısı bulunuyor.

Salon: Islington Assembly Hall

Adres: Upper Street, London, N1 2UD

Kapı Açılış: 19:00 - Başlangıç: 20:00

Ayrıntılı bilgi için: 0207 686 8686, [email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ഓഗജടഡഞദപ 6 yıl önce

ഗംഞഡ