Öne Çıkanlar IKBY Osmanlı Londra Turkiye Atatürk Halloween kostumu Vigor Events Contra ve Anil Piyancı İbrahim Tatlıses Warwickshire College Group Reyhan Cansu müze fedakar anne top model Bedensel engelli Mehmet Doğan İranlı Turistler Adana Tunceli dans gösterisi Köln Goethe Topluluğu

AMERİKA'DA SARILMA SEANSLARI BAŞLADI. 60 DOLAR ÖDEYİP BİRİNE SARILIYORSUN!

İPEK AÇAR'IN KONUĞU AYDİLGE, PANDEMİDE ŞİFA KAYNAĞIM KEDİM OLDU. ŞARKILARI ROBOT SÖYLÜYORMUŞ GİBİ GELİYOR

- Bu haber 78 kez okundu.

AMERİKA'DA SARILMA SEANSLARI BAŞLADI. 60 DOLAR ÖDEYİP BİRİNE SARILIYORSUN!

İpek Açar'ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı "İpek Yolu"nun 30 Aralık Perşembe akşamı konuğu Aydilge oldu.
İpek Açar ve Aydilge, TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden eğlenceli şarkılar seslendirdiler, düetler yaptılar.

PANDEMİDE ŞİFA KAYNAĞIM KEDİM OLDU

Aydilge, "Pandemide şifa kaynağım kedim oldu. Dışarı çıkamadığımız dönemde beni patisiyle seve seve iyileştirdi. İnsanlığımız kaybediyoruz, kedimin bana baktığı gibi kaç kişi bana bakıyor ki? 'Bir Kedim Var' şarkım kedime yapılmış gibi gözüküyor ama aslında çok şey anlatıyor..." dedi. 

AMERİKA'DA SARILMA SEANSLARI BAŞLADI

Aydilge sözlerine "Amerika'da sarılma seansları başladı. 60 dolar veriyorsun birine sarılıyorsun. Bizde ne mutlu ki sarılmak bedava... Pandemi bize sarılmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi" diyerek devam etti. 

ŞARKILARI ROBOT SÖYLÜYORMUŞ GİBİ GELİYOR

İpek Açar ve Aydilge'nin TRT Müzik ekranlarındaki sohbetlerinden ilginç detaylar çıktı. Aydilge "Müzik o kadar elektronikleşti ki her şey robotik oldu. Robot söylüyormuş gibi geliyor şarkıları. İnsanlar sıcaklık arıyor oysa..." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.