Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda

AŞK SESLERİ, DENİZ SAV'DAN SÜRPRİZLİ BİR AŞK ŞARKISI

Kısa süre önce yayımladığı ‘Aşk Bitti Mi?’ ile yerli müzik sahnesine hızlı bir giriş yapan Deniz Sav, aykırı tarzı ve sıra dışı tavrı ile hafızalarda yer etti.

- Bu haber 105 kez okundu.

AŞK SESLERİ, DENİZ SAV'DAN SÜRPRİZLİ BİR AŞK ŞARKISI

AŞK SESLERİ.Kısa süre önce yayımladığı ‘Aşk Bitti Mi?’ ile yerli müzik sahnesine hızlı bir giriş yapan Deniz Sav, aykırı tarzı ve sıra dışı tavrı ile hafızalarda yer etti. Deniz Sav’ın 19 Kasım Cuma günü ikinci single’ı ‘Aşk Sesleri’ Locca Records etiketi ile tüm dijital platformlarda yayında olacak.Dünya standartlarında yaptığı işlerle yavaş adımlarla emin bir şekilde ilerleyen Deniz Sav, yepyeni bir ses olarak hayatımıza hızlıca dokunmaya başladı.Ortaya aşktan bahsetmek istemeyen çıkan şarkının sözlerini Deniz Sav müziğini Özkan Deniz düzenlemesini Fırat Haznederoğlu yaptı.

Şarkının Türkiye normlarının üstünde farklı görsel estetiğe sahip çekilen video klip, Buse Tirman yönetmenliğinde hayat geçti.

Aşk Sesleri, insanların bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğün aslolan aşk olduğunu anlatıyor. Bencenin bencilliğini, sencenin içini kırmak’ diye devam eden şarkının dizeleri, aşkı bütünlük olarak görmeyip bireysel yaşayanları ve düştüğü bunalımları eleştiriyor.Nakarat ve devamında herkesin aşkın bütünlüğünü fark edeceğini vurgulayan bir kapanış ile anlatımını sonlandırıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.