Öne Çıkanlar Wimbledon Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Pink Cemal Reşit Rey Konser Salonu Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi Leyla Boztaş

Dünya ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy’dan bomba İngilizce şarkı !

Sezar Uğur Soy,  27. Sanat yılında bomba single şarkıyı patlatıyor. Sezar Uğur Soy bomba gibi geliyor 

- Bu haber 612 kez okundu.

Dünya ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy’dan bomba İngilizce şarkı !

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Güney Londra’nın lezzet incisi Hattush Restaurant’tın sahibi dünyaca ünlü şarkıcılarından Sezar Uğur Soy, müzik yaşamını İngiltere ve Türkiye’de sürdürüyor.  Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy, 27. Sanat yılında İngilizce single bombası patlatıyor.  Şarkının  başta İngiltere, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve tüm dünyada  yankı uyandırması bekleniyor. Sezar Uğur Soy, Londra’da müzik çalışmalarına devam ediyor, aynı anda Hattush Restaurant’ı işletiyor.   

Yakışıklı fiziğiyle dikkat çeken Sezar Uğur Soy: “Hodri Meydan !“

Ünlü şarkıcı Soy, Tüm işletmecilere meydan okuyorum bu işi (restaurant ve entertainment) benden daha iyi bilen yok diyerek meydan okudu. Piyasada tek başına bir Dev ! Ayrıca yeni bir İngilizce single hazırlığı içerisinde İngiltere üzerinden tüm dünyaya açılıyor. 

Sezar Uğur Soy bomba gibi geliyor 

6 yıldır entertainment, eğlence ve sanatı, sahnesi ile ayrıca yakışıklı fiziğiyle gönüllere taht kuran  Sezar Uğur Soy, çıkaracağı single şarkının içeriği hakkında ser verip sır vermedi.  Sezar Uğur Soy, Avrupa Gazetesi aracılığıyla tüm gelişmeleri aktaracağım, bekleyin” dedi.

Sezar Ugur Soy Avrupa Ajansı’na özel şunları söyledi: 

Sezar Ugur Soy geçtiğimiz yıllarda Hattush Mediterranean Restaurant adına  Yılın En İyilerini seçerek Londra’ya damga vurmuştu.  Sezar Ugur Soy daha güzel etkinliklere imza atacağız.  Ses yarışması ve güzellik yarışmasını 2022 yılında yapacağız. İngiltere Gerçek Star Benim ses yarışması pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalmıştık. 2022'de Avrupa Gazetesi desteğiyle yapacağız” dedi. 

Hattush Mediterranean Restaurant, Tel. 020 829 11447  https://hattush.co.uk 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.