Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

Ferhat Göçer, Elnar Xelilov ile Minnettarım adlı şarkıda düet yaptı

Ferhat Göçer, Azerbaycan’ın genç popüler sanatçısı, aynı zamanda kendisi gibi doktor olan Elnar Xelilov ile “Minnettarım” adlı şarkıda düet yaptı.

- Bu haber 32 kez okundu.

Ferhat Göçer, Elnar Xelilov ile Minnettarım adlı şarkıda düet yaptı

Ferhat Göçer, Azerbaycan’ın genç popüler sanatçısı, aynı zamanda kendisi gibi doktor olan Elnar Xelilov ile “Minnettarım” adlı şarkıda düet yaptı. Şarkının söz ve müziği Elnar Xelilov’a ait.  Klip yönetmeni ise Bakhtiyar Alakbarov oldu ve klip için Bakü’de bir hastane kapatıldı. Sanatçılar klipte iki cerrahı canlandırdılar. Şarkı ve klip 29 Mart Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça müzikseverlerin beğenisini kazandı.Söz ve Müziği, Elnar Xelilov ’a ait olan şarkının, aranjörlüğünü Azerbaycan asıllı Barbod Hozouri yaptı. Klip çekimi için Bakü’ye giden Ferhat Göçer, çekimler tamamlanınca Türkiye’ye döndü.Klipin Yönetmenliğini Bahti Baba üstlendi.Azerbaycan’da klipin tanıtım çalışmaları, prodüktör Elnur Ahmedli’ye emanet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.