Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Gitar çalmak ve dinlemek isteyenlerin buluşma noktası İstanbul Modern Gitar Kulübü

İstanbul Modern Gitar Kulübü Avrupa Ajansı'na açıklama gönderdi. Açıklamada İstanbul Modern Gitar Kulübü'ne katılım çağrısı yapıldı.

- Bu haber 182 kez okundu.

Gitar çalmak ve dinlemek isteyenlerin buluşma noktası İstanbul Modern Gitar Kulübü

İstanbul Modern Gitar Kulübü Avrupa Ajansı'na açıklama gönderdi. Açıklamada İstanbul Modern Gitar Kulübü'ne katılım çağrısı yapıldı. Açıklama şöyle:  "İstanbul Modern Gitar Kulübü ( www.istanbulmodernguitar.org ) 2022 yılında kurulan ve çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlayan bir topluluktur. Kulübümüz, gitar tutkunlarının buluştuğu ve gitarla ilgili her türlü haberi paylaştığı bir yerdir.İstanbul Modern Gitar Kulübü, gitarcıların, gitar çalmak isteyenlerin yanı sıra gitar dinleyicilerine de açıktır. Böylece, gitar çalmak isteyenler ve dinlemek isteyenler bir arada buluşarak müziği paylaşabilirler."

İstanbul Modern Gitar Kulübü Gitar dersleri

İstanbul Modern Gitar Kulübü açıklaması şöyle devam etti: "Kulübümüz, ayrıca gitar dersleri de vermektedir. Gitar çalmak isteyenler için derslerimiz, gitar çalmayı öğrenmeyi hedefleyenler için idealdir.İstanbul Modern Gitar Kulübü olarak, gitar tutkunlarını buluşturmayı hedefliyoruz. Bizimle birlikte olmak isteyenler, web sitemizde üyelik formunu doldurarak bize katılabilir veya Instagram hesabımızı takip ederek bizimle iletişim kurabilirler. İstanbul Modern Gitar Kulübü, gitar tutkunlarının buluştuğu yerdir. Siz de bizimle birlikte olun ve müziğe doyun!

İstanbul Modern Gitar Kulübüne Katılın! Tikla
Come Take Part
 Click

İstanbul Gitar Kulübü'nün Hikayesi


İstanbul Modern Gitar Kulübü, tutkularını başkalarıyla paylaşmaya kendini adamış bir grup insan tarafından 2022 yılında kuruldu. Istanbul merkezli, yıl boyunca gerçekleşen etkinliklerle aktif ve hevesli bir Kulüp. Enerjiyi ve heyecanı devam ettirmeyi seviyoruz, her zaman yeni üyeleri katılmaya davet ediyoruz. Basitçe söylemek gerekirse, sevdiğimiz şeyi yapmak için bir araya gelmeyi seviyoruz. Amacımız, Istanbul’da birbirinden kopuk haldeki gitarseverleri biraraya getirip bir topluluk yaratmak ve gitarla ilgili herşeyi paylaşarak, sinerji yaratmak.


 
Neden Modern Gitar Dedik?


Gitar aslında diğer klasik enstrümanlara bakınca çok daha yeni bir enstrüman. Elektrik gitar çok daha yeni. Yani modern bir enstrüman...Bu yüzden Klasik, Elektrik Akustik gitar vs ayırımı yapmadan basitçe 6 telli bütün gitarları kapsadığımızı vurgulamak için “Modern Gitar” terimini kullandık. Kulüp, gitarseverlerin bakış açısından oluşacağı için çalma tekniği, müzik türü ayırımı yapmak çok mantıklı değil. Zaten çoğu elektrik gitarcı klasik gitar ile müzik öğrenmeye başlamıştır. Klasik gitarcılar da profesyonel olmasa da elektrik gitarı mutlaka merak etmiştir. Bazen dinleyici kitlelerinin oldukça farklı olduğu düşünülse de ideal gitarseverin, gitar tekniğinin ön planda olduğu şarkılara kayıtsız kalamayacağını düşünüyoruz. Radyoda ister John Williams çalsın, ister Jimi Hendrix, Joe Pass, BB King, Eric Clapton…Mutlaka kulak verecektir gitarsever…
 
Kurucu Üyeler:
Hakan AYTEKİN – Gitarsever
Kaan AYTEKİN – Gitarist
Efe AYTEKİN – Gitar Öğrencisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.