Öne Çıkanlar Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu Kate Winslet DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI O Ses Kenzo Takada Caner Şahin UNESCO Ankara Caz Festivali Brad Pitt Al Pacino Madonna

Kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını açıkladı

45 yaşındaki ünlü sunucu, Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden yaptım. Bir kısmını vakıflara ve kardeşime bağışladım

- Bu haber 190 kez okundu.

Kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını açıkladı

Önceki gün kamera karşısına geçen Burcu Esmersoy, vasiyetini hazırladığını açıkladı. 45 yaşındaki ünlü sunucu, "Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden yaptım. Bir kısmını vakıflara ve kardeşime bağışladım" dedi. Şimdilerde yazılımcı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan Burcu Esmersoy (45), önceki gün bir gözlük markasının yeni sezon koleksiyon tanıtımı için objektif karşısına geçti.Esmersoy, etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Zaman zaman çok düşündüğü bir evrede olduğunu ifade eden Burcu Esmersoy, muhabirlerin, "Dertlendiğiniz zamanlar oluyor mu?" sorusuna yanıt verdi.

Ünlü sunucu, "Dertlenmiyorum ama kızıyorum kendime. Televizyonculuğa geç başlamışım. Bir tane yurt dışı maceram oldu. Evlendik, geri geldik. Orası boş geçen bir zaman. Yok yani bende... Keşkelerim olduğu zamanlar oluyor." ifadelerini kullandı.İlişkileri hakkında yorum yapmak istemediğini belirten Burcu Esmersoy, "Zaten iki kere evlenmiş insanım..." diyerek, konuşmaktan kaçındı.

Anahtar Kelimeler:
Burcu EsmersoyVasiyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.