Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Salla Salla MI VOZ Christian Wakeford Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede Londra kapandı TFF piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi Tel Aviv TC Büyükelçisi Aslıhan turan dogan Sanat ve Tasarım Kadın UMHD Sosyal Çalışmalar Kurulu Başkanı Sümeyye Nur Düzcan

Londralı Onur Sevigen'in yeni İngilizce şarkısı LAMBO

Londralı şarkıcı/söz yazarı/besteci ve aranjör Onur Sevigen son iki Türkçe EP’den sonra yeni İngilizce şarkısı LAMBO ile yine yeniden uluslararası arenada.

- Bu haber 76 kez okundu.

Londralı Onur Sevigen'in yeni İngilizce şarkısı LAMBO

İNGİLİZ MÜZİĞE YENİ KAN.Onur Sevigen yeni şarkısı LAMBO ile Brits Müziğe yeni bir Hype, yeni bir kan getiriyor.Müzik çalışmalarını pandemiden beri Türkiye’de sürdüren Londralı şarkıcı/söz yazarı/besteci ve aranjör Onur Sevigen son iki Türkçe EP’den sonra yeni İngilizce şarkısı LAMBO ile yine yeniden uluslararası arenada..26 Ocak’ta piyasaya çıkan LAMBO Brits Müzizğe yeni enerji, yeni bir hype getiriyor.Farklı tempo ve janr'larm eklektik karışımı ile kendine özgü sound'uyla tanınan ve son yıllarda çıkardığı Türkçe sarkılarına eklediği Anadolu müzik ve enstrümanlarıyla Türk hyper pop’un öncüsü kabul edilen Onur Sevigen bu sefer ters köşe yaptı. Bu sefer darbuka başta olmak üzere doğu enstrümanlarının ağırlıklı yer aldığı yeni bir İngilizce albüm yaptı. Onur Sevigen’in ‘Brits Müziğe yeni bir hype getiriyorum’ diye tarif ettiği ve Hiphop rap/trap ve pop tadındaki yeni İngilizce albümünün ilk şarkısı LAMBO 26 Ocakta yayına çıktı. Bunu aynı tarzdaki diğer İngilizce şarkılar takip edecek.


İlk olarak 2018’de İngilizce yaptığı şarkılarla Londra’dan adını duyuran sanatçı Onur Sevigen EARMİLK, Reprezent, Hoxton Radyosu da dahil olmak üzere birçok radyo ve müzik bloglarından ve dergilerinden beğeni aldı. EDM'nin öncüsü Martin Garrix'in de dikkatini çekti. Onur Sevigen’in üç parçadan oluşan “Bir Millennial Rhapsody” adlı Albümü güçlü bir çıkışla daha ilk günde Spotify’ın All New Indie, Solaris, New Music Friday İngiltere ve Türkiye play listelerine girdi. Fransa’nın ünlü ‘Sound of Brit’ adlı bloğu da ‘KİM BU ONUR?’ başlığıyla ONUR’un özgün müziğine yer verdi. BBC Radio London ve Hoxton Radio'da kendisiyle uzun söyleşiler yapıldı. 1883 Magazine ve Fred Perry’s Subculture'da röportajları çıktı.


2020'de Pandemi başladığında İngiltere’den Turkiye’ye gelen Onur Sevigen 2021 yılında yayınlanan ilk Türkçe single’i ‘Parami Ver’ ile müzik yolculuğundaki rotasını Türkiye’ye çevirdi. Bunu 'Beyinler Sakat’,

'Ölüm Gelene Kadar Yüzüm Kanadı' ve 2022 yılınnda yayınlanan 'Yaşasın Aman' single çalışmaları izledi. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ''Az Bile" EP'si ile dikkatleri üzerine çeken Onur Sevigen’in Aralık 2023’te piyasaya çıkan ‘Angara Angara’ şarkısı büyük ses getirdi ve 2023’ün hitleri arasında yer aldı.


Spotify’da @onursevigen : https://artists.spotify.com/c/artist/6gFBo7yR4DMzxIUuYUUDvk/

Youtube’da @onursevigen : Youtube’da Onur Sevigen diye ara
Instagram’da @onursevigen: https://www.instagram.com/onursevigen/
Tiktok’da @onursevigen : https://www.tiktok.com/@onursevigen?lang=en


ONUR SEViGEN -  
Söz&Müzik: Onur Sevigen
Aranje:: Onur Sevigen & Leith Wiles & Danius Trepekunas Mixing : Onur Sevigen
Video Klip Yönetmeni : Meltem İldeş Artistik Görsel Sanat Yönetmeni: Simay Es
 
     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.